Co tym sądzicie- ja już sam nie wiem :(

Terminem UFO określa się każdy obiekt latający, którego natura jest niewytłumaczalna dla nauki lub istnieje zbyt mało informacji do jej określenia
bzykomar
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Re: Co tym sądzicie- ja już sam nie wiem :(

Post autor: bzykomar »

Po pierwsze mój kolego...potrafisz czytać ze zrozumieniem i stawiać się w sytuacji post-piszącego? Skoro do końca nie wiesz co miałem na myśli pisząc ,,no i ? no właśnie...i nic" to po co wnosisz do tematu bezpodstawne próby ośmieszenia mojej opinii. Wybacz ale w tym momencie to się popisałeś jak dla mnie. Nie chcę mi się tłumaczyć tego o co mi chodziło, kto chciał to się domyślił, że dla mnie filmik jest kolejną złudną "sensacją" a brak reakcji ze strony naukowców jest tego potwierdzeniem (przynajmniej dla mnie).

Ahh i mam nadzieję, że ten "żal" nie jest adekwatny do Twojego bogactwa słów oceny innych forumowiczów. Następnym razem prosiłbym o bardziej ambitną krytykę, którą zawsze przyjmuję i rozważam. Mimo to dziękuję, że naświetliłeś swój punkt widzenia.

Arek: Tak

Pozdrawiam
ScrEam_ScaRy_Gho$t
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: ScrEam_ScaRy_Gho$t »

Dobra słuchaj ... zrozumiałem to tak - coś mieli by zrobić - (naukowcy)
To teraz zadam pytanie na poziomie... Co mieli by zrobić ?
bzykomar
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: bzykomar »

Odpowiem odpowiednio do poziomu pytania.

MIELIBY...to złe słowo...

Mogliby np. powiedzieć to co zwykle...stwierdzić prawdopodobieństwo autentyczności filmiku...każde bardziej odważne stwierdzenie dotarłoby do naszych uszu z bardziej wiarygodnych źródeł niż YT. Jak dla mnie "problem" tego filmiku jest zamknięty. Kolejny do teczki o nazwie FaKe ;)
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

a co sądzicie o tym??

Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

FaKtoMaaN

Trudno powiedzieć, nie mam żadnych więcej materiałów do tego filmu. Może podrobione, przerobione, przekręcone, co to za ludzie w tym helikopterze?, czy są ich wypowiedzi?, czy ktoś zbadał ten film dokładnie? itd.
W necie jest tak dużo prawdziwych i sfałszowanych filmów, zdjęć, że trudno powiedzieć coś na ich temat.
Ale mnie się filmik podobał.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Monomagnum
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Monomagnum »

No mnie równie się podobał. Robi wrażenie!
Obiekt (ten spodek) ma wiele cech wspólnych ze spodkami z innych filmików.
Sam nie wiem co myśleć na ten temat, niby wygląda super, git ale jednak coś mi mówi ze to FAKE...
Pozdrawiam!
Tiki
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: Tiki »

To będzie mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich. Przepraszam, że odświeżam temat ale czy nie wydaje się wam, że ten "spodek" to nie jest jakas rakieta wystrzelona najpierw z okna,a druga z helikoptera? Mogli oczywiscie komputerowo usunąć dźwięk.
Awatar użytkownika
FaKtoMaaN
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: FaKtoMaaN »

osobiście wydaje mi się dziwne w tym filmie to, jak obiekt się przesuwa i staje w miejscu, po czym kamerzysta oddala obraz, tak jakby wiedział ze obiekt przeleci obok helikoptera, jakby tego nie zrobił dysk by był zamazany, czyli niewidoczny.. To mi się tylko dziwne wydaje w tym filmie, ale możliwe iż to tylko przypadek...

Wróć do „UFO i obce cywilizacje”