Jak nawet to to robie bezwiednie (nieświadomie) więc jak mam tego użyc na koleżance...to nie jest tak, że ja widze jakiegoś człowieka nadchodzącego z naprzeciwka i se myśle "teraz odczytam jego myśli", poprostu jak go mijam to słysze jakby szeptał
Moja rada jest krótka... Kolejnym razem gdy będziesz w domu i dojdzie do jakiejś niezwykłej manifestacji przy tobie, poprostu zapytaj czy ktoś jest obecny w pomieszczeniu, w którym się znajdujesz lub w pobliżu i czy czegoś od ciebie chce lub jak możesz mu pomóc? Jeśli odpowie to możesz równiez zapytać czy to dzięki "nim" słyszysz głosy...
Poza tym z tymi głosami to bym tak nie wyolbrzymiała, bo to nic nadzwyczajnego.
Ja też czasami słyszę głosy, na ogół właśnie szepty, a jeśli rzeczywiscie chcesz się przekonać czy słyszysz myśli to w takim momencie szybko się obróć i spójrz na tę osobę...
Co z tego,że dziwnie się spojrzy?Przynajmniej będziesz wiedział- jeśli słyszysz rzeczywiście myśli innych to nawet jeśli nie będzie ta osoba poruszać ustami, to nadal będziesz ślyszał szept...
A czy jesteś medium? Niekoniecznie, być może masz poprostu rozwinietą wrażliwość i dzieki temu lepiej odczówasz różnego rodzaju energie w twoim pobliżu?...