PsiBall
-
- Nowa Krew
-
- Dyskusjoholik
"grzać się..."
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha
I jeszcze "PsiBall"... psie kulki
!!!!!!
A serio to mnie się udało, ale nie jako kula energii, tylko fala uderzeniowa - pozytywnej energii. Tylko to troche trudne jest, bo trzeba się samemu naładować, a potem strzelić i jeszcze mieć w kogo
[ Dodano: 2007-10-24, 12:35 ]
Oczywiście pisałem o czymś mocnym a nie byle kichnięciu, dlatego "trud" pewien jest
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha
I jeszcze "PsiBall"... psie kulki

A serio to mnie się udało, ale nie jako kula energii, tylko fala uderzeniowa - pozytywnej energii. Tylko to troche trudne jest, bo trzeba się samemu naładować, a potem strzelić i jeszcze mieć w kogo

[ Dodano: 2007-10-24, 12:35 ]
Oczywiście pisałem o czymś mocnym a nie byle kichnięciu, dlatego "trud" pewien jest

-
- Aktywny pisacz
Re: PsiBall
Proponuję proste ćwiczenie . Usiądź wygodnie zrelaksuj się . Spróbuj poczuć własną aurę . Po chwili powinieneś wyczuć pulsującą dookoła ciepłą energię. Skoncentruj się na koniuszkach palców skieruj dłonie do siebie . Wizualizuj jak energie przepływa przez palce i wydostaje się przez nie formując kulę. Po pewnym czasie powinieneś poczuć jak owa kula rozpycha ci dłonie [ot i cały psiball oczywiście może nie udać się za pierwszym razem ]. Spróbuj siłą umysłu przesunąć kulę i umiejscowić ja np ścianie . Po chwili spróbuj skoncentrować się i znaleźć kulę . Na koniec wizualizuj jak wchłaniasz kulę z powrotem To bardzo pomocne ćwiczenie . Powodzenia !!
-
- Dyskusjoholik
Myślę, że teraz już wszyscy ciekawscy wiedzą jak to się robi. To bardzo stary temat, ale może jeszcze twój post komóś się przyda.
-
- Aktywny pisacz
Podpisuje się pod postem Voozie . Ćwiczenia tego typu wykonywałem dawno temu z tego powodu terminologia mogła być nie do końca trafna ![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
-
- Aktywny pisacz
Z intencją? Jak nadać takiej kuli intencję podczas tworzenia?Owszem, jeżeli będziesz tworzył/a Chi-balla z intencją "namagnesowania" go. Inne intencje (ciepło, zimno, mrowienie) będą prowadziły do odpowiednich bodźców pochodzących od danego Psiballa.
-
- Nowa Krew
sirednio mi się udalo ale odczulem cieplo i mrowienie w renkach
-
- Aktywny pisacz
Ja mam tak że jak mam ułożone dłonie to czuje kule i magnez który mi przyciąga ale nie może xD
.Po za tym wizualizuje sobie różne żywioły.Np wizualizuje sobie coś związane z ogniem to mój psi bal jest gorący itd.