Jeżeli byłeś świadkiem jakiegoś zjawiska, którego nie potrafisz wyjaśnić, opowiedz nam o nim.
Prosimy o nie zakładanie w tym dziale tematów typu "Proszę o pomoc dla kolegi"!
Hmm UFO-Unidentified Flying Object czyli Niezidentyfikowany Obiekt Latający.
a nie nieznany sorry ze się czepiam przy okazji....
No skoro tak się zapierają ci co to widzieli i nie było gwiazd to może coś w tym jest... może. ale po prostu rozdzielczość trochę mała i nic nie można stwierdzić.
"Co oni by robili w takiej dziurze?" - poczytaj o dziurach w ziemi, powstają wszędzie, niezależnie od tego, czy to dziura, czy może coś bardziej cywilizowanego. ufo jest raczej możliwe, a to, że niekoniecznie musiało by ono latać... w zasadzie wszystkie latają.
"że już paru moich kolegów widziało ufo a ja nie." - też widziałem, ale nie wiem co w tym takiego cudownego. ty też zobaczysz, będzie więcej takich "przelotów".
Zawodowo zajmuję się fotografią od 15 lat i przez ten czas widziałem tylko 2 zdjęcia na których jest coś dziwnego i nie da się tego wyjaśnić w oczywisty sposób. Jedno zdjęcie jest mojego autorstwa drugie znajomego
Moje przedstawia świetlistą kule na tle drzew drugie dziwny snop światła na leśnej polanie.
A tych filmików tutaj nawet nie chce mi się komentować bo nie warto.
No niestety tak to dziś bywa że ludzie sobie nie wierzą.
Ale postaw się w sytuacji innych ludzi którzy muszą patrzyć na to obiektywnie i niestety nieco krytycznie...
No niestety tak to juz jest
EE tam, wystarczy tylko długo naświetlać, tak z minutę chyba, nie gral, ? i jeszcze ten batman po lewej oczywiście naświetlać i używać przy tym lasera, bądź dwóch.
To zdjęcie nie widziało przeróbek!!!
Czas naświetlania to 1/8 sekundy.
Postać na zdjęciu jest człowiekiem możecie rozjaśnić zdjęcie w tedy będzie lepiej to widać.
Było zrobione przypadkiem nad jeziorem.
WIĘC CO TO JEST?