Szaraki

Bardziej niż nieprawdopobobne, niemożliwe, niewiarygodne... i nie pasujące do pozostałych kategorii.
Darnok
Senior forum
Senior forum

Post autor: Darnok »

człowiek za kilka tysięcy lat wybije i zniszczy ziemie (no z tymi tysiązcami przesadziłem) a więc będzie musiał jeść sztuczne żarcie (najprawdopodobniej piguły) ziemia będzie mogła oddalić się od słońca i będzie tu ciemniej (może jakaś planeta ją przysłoni) a więc urosną oczy. Będą roboty a więc siła już będzie zbędna a więc staniemy się chudzi jak patyki isłabi. wszystko jest możliwe :D
ps. Sa dwa rodzaje szaraków jeden to ci na wysyłki a drudzy to bossowie :D
Darnok
Senior forum
Senior forum

ciebie już wtedy nie będzie :) a zresztą to wszystko nie stanie się w jednej chwili miną setki lat i człowiek powoli, powoli będzie się zmieniał a zresztą jeżeli osiedlimy księżyc to ciało będzie się musiało przyzwyczaić i może tam też będą jakieś zmiany w ciele :D
Awatar użytkownika
smagal
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: smagal »

nie, to glupi ludzie sobie tak wymyslili ze kosmici są zieloni. a naprawde są szarzy (szaraki) i błękitni (nordycy) :)
Darnok
Senior forum
Senior forum

są też jeszcze pomarańczowi (nazwa przez skóre) ale oni nie interesują się nami :) ostatnio znajduje się wiele dowodów (np. rzeźby w mezopotamii) że rozwinąć pomagali nam się ludzie "giganty" (mieli ok.3 metry). Nie byli oni z ziemi i pomogli pierwszej cywilizacji rozwinąć się :)
Darnok
Senior forum
Senior forum

nauczyli nas pisma, budowania piramid czyli podstawowych rzeczy :D no i pomagali nam te piramidy wybudowac
Hunter
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Hunter »

Obrazek

Tu jest podobizna jakby ktoś chciał. (no bo chyba prawdziwe zdjęcie to to nie jest :) )

Dodane: Słyszał z was ktoś o przemianie w takiego szaraka?
Darnok
Senior forum
Senior forum

to jest właśnie szarak :D
Darnok
Senior forum
Senior forum

to reklama MiB...
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

ten temat jest poważny, czy się z tego nabijacie?

http://aliens.monstrous.com/

radze poczytac (eng)... lewa strona: Species... i inne. kto mi powie, czy to jest wiarygodny serwis?
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

DragonFire pisze:kto mi powie, czy to jest wiarygodny serwis?
a to jest poważne, czy się nabijasz?

bo mi się nie chciało tego wszystkiego czytać, trochę przejżałam, wygląda, jakby któś po prostu zebrał wszystko do kupy, łącznie z kreskówkami i filmami sci-fi, ale też i relacjami ludzi 'wziętych'
The Little One
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: The Little One »

Jedni się zbijają, inni nie.
Ja osobiście nie wiem zbyt dużo na ten temat, co też pokrywa się z moją niewiarą w kosmitów.
Ale jak się nie znam, to się nie śmieję :)
Awatar użytkownika
Enlil
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Enlil »

LOL, ten serwis jest wręcz perwersyjnie niepoważny :lol: Brakuje jeszcze tylko opisów predatora i xenomorpha :lol:
Usagi
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: Usagi »

Gdzie pisze o tych Nordykach? Cos mi się przypomina, ale nie mogłam znalezć niczego sensownego. Czy ktoś może dać linka?
DragonFire
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: DragonFire »

przez ten topic się człowiek zastanawia, czy te kosmitki to prawda, czy może bujda na resorach.

p.s. zna ktoś numer do kosmitów? bo chciałem z nimi zawrzeć współprace (112 nie działa), ja im się dam porwać, a oni dadzą mi pukawke do rozwalenia busha...

Wróć do „Niewyjaśnione zjawiska”