co o tym s±dzicie?
Re: co o tym s±dzicie?
Mam takie pytanie bo do odprężenia się używam metody oddychania i wydychania powietrza przez 6sekund przypadł mi do gustu bo jest łatwe i działa 1.50 2 minut no i tam po odprężeniu zacząłem sobie wyobrażać, że widzę siebie z trzeciej osoby i jeszcze jakieś inne ale to nie pamiętam no ale to co podałem... moje ciało stało się... lekkie... no i nie wiedziałem czy byłem daleko od uzyskania OOBE i nie wiedziałem co dalej powinienem robić... a jeszcze przy tym że prócz moje ciało stało się lekkie to nie czułem pod sobą łóżka to moje powieki zaczęły drżeć i ciężko mi było się ruszyć... co powinienem zrobić przy kolejnej takiej sytuacji?
-
- Dyskusjoholik
Powinieneś praktykować to dalej, ja też tak robiłem, i takie były pierwsze objawy. Czuło się dziwny ucisk całego ciała, a oprócz tego jeszcze dziwny strach. Przynajmniej ja czułem strach, bo wcześniej przeczytałem, że ta metoda jest najniebezpieczniejsza, i może doprowadzić do zatrzymania akcji serca (to taka ciekawostka). Jeśli Ci to nie odpowiada to powinieneś sprobować innych, prostszych metod. Co kto lubi.
ta metoda jest dla mnie najprostsza tą z trąbą powietrzną mi coś nie wychodzi nie potrafię sobie wyobrazić