Sposoby magazynowania energii

Praca z energią, sposoby na gromadzenie, ćwiczenia itp.
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Toteż ja napisałem, że moim zdaniem to awykonalne... ale magazynowanie energii jest możlwie, tylko nie w czakrach.
Awatar użytkownika
PrzemekZ
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Re: Sposoby magazynowania energii

Post autor: PrzemekZ »

Ja posiadam ametyst. Kształci 3 oko :D Moim zdaniem najlepszy jest kryształ górski - nadaje się do pracy z każdą czakrą, jest uniwersalny. :)
Awatar użytkownika
Chantelle
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Re: Sposoby magazynowania energii

Post autor: Chantelle »

Warto powiesic krysztal gorski w oknie , zeby odbijal swiatlo , aby poprawic przeplyw energii w pomiszczeniu. No i fajnie wyglada:) Warto tez od czasu do czasu oczyscic caly dom, posypac w kazdym rogu kazdego pomieszczenia sol , obejsc wszystkie pomieszczenia klaskajac , zgodnie z ruchem wskazowek zegara, 'klask' powinien byc dzwieczny , nie gluchy , by pobudzic przeplyw energii . No i wietrzenie! Codziennie, najlepiej przed snem nawet w zimie !

A jesli chodzi o ta energie ciala , im wiecej ruchu , cwiczen fizycznych , tym wiecej energii, takze to polecam. Oprocz tego wizualizacja , pobieranie energii z ziemi , slonca, czegokolwiek, no moze lepiej nie od innej osoby ;) Al eto juz kazdego sprawa.
No i przede wszystkim oczyszczanie aury regularne, najlepiej po prysznicem wizualizowac sobie ze wraz z woda , splywaja z was wszelkie zle emocje, 'brudy' z aury.No i przede wszystkim sprawnie dzialajace , szybko krecace się , czyste czakry .
Ostatnio zmieniony 2010-07-16, 15:22 przez Chantelle, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Energia”