Majesttic pisze:jaka pierdoła - jak we wiadomościach było i na różnych stronach.
Taak, a pokazali w Wiadomościach to auto? Nie sądzę...
Może i jeździło coś podobnego, ale pewnie tylko dlatego, że po usłyszeniu o takiej Wołdze ktoś chciał sobie jaja porobić, strasząc innych.
Czy sądzisz, że komuś chciałoby się jeździć i tracić benzynę tylko dlatego żeby spytać "Która godzina?" i odpowiadać "Jutro o tej porze zginiesz." ??
Pic i tyle
Nailer pisze:taa, niedlugo po wsiach bedzie jezdzil czarny ciągnik z neonami ;p;p
Dookoła mojego miejsca zamieszkania pełno jest bamberskich wiosek, nieraz widziałam ciągniki (chyba to były ciągniki)
Ale trzeba przyznać, że niektóre kombajny (też nie jestem pewna, czy to kombajny, ale chyba tak) posiadają takie dziwne światła migające na dachu tej części, co w niej kierowca siedzi
Więc w sumie to chyba już takie jeżdżą.
Tylko jeszcze nie widziałam, żeby ktoś taki prowadzący kombajn kogoś porwał
A ja słyszałam historię o białym aucie, które jeździ po wsiach i porywa młode dziewczyny, które potem znajdują w lesie bez narządów (żeby nie było: bez nerek, wątroby, serca itd). Słyszał ktos o tym?
w sumie dziś to nie takie nieprawdopodobne.. jak w klubach dziewczynom podają jakieś środki usypiające i potem wycinaja nerki i wyrzucają gdzieś to taki proceder załogi białego auta jest realny..
A może to zdesperowany rodzic szukający w dość brutalny sposób narządów na przeszczep dla swojego chorego dzieciaka? Nie no, tak tylko mówię. Jak dla mnie to ściema- jak cała reszta z tymi samochodami.
Cóż, całkiem niezły pomysł aby zjawy i inne stwory paranormalne jeździły ciągnikami z neonami.No i niech sobie nitro kupią .Teraz tak poważnie...skoro ten samochód się wyróżnia to nikt nie spisał rejstacji?? Coś mi się wydaje że to taka bajeczka...
A może to jakiś maluch ze znakiem Wołgi , który jest czarny , ma osmolone szyby i poprostu mu wszystko poodpadało
Ale wydaje mi się że tą historie można wsadzić do działu "Miejskie Legendy".
W naszych wyniszczonych czasach dużo jest ludzi którzy widzą lepiej pieniądze niż życie człowieka i co do porwań przed dyskotekami to trudno odróżnić coś dziwnego od grupy która morduje dla narządów.
Czarny, bez klamek, rejestracji... coś mi się wydaje, że to mała bzdura.... już o tym słyszałam, a poza tym jest jeszcze wiele tego typu opowieści... jakoś nikt nie ma na to wszystko namacalnego dowodu, tylko " słyszałem, jak ktoś mówił", "chyba widziałem", " a ... mówił, że ". Kpina....
przypomnienie sobie w hipnozie dokładnej trójwymiarowej mapy nieba o zasięgu ponad 50 lat świetlnych, z liniami łączącymi m.in naszą gwiazdę z proximą centauri i wiadomość, jako miały by być to drogi handlowe i badawcze