MAŁY PROBLEM SENNY

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
precel
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: precel »

tez mialem tak kilka lat temu teraz juz to się nie powtarza wlasnie jak się wybudzalem to we snie wszystko bylo realne byl moj blok i wychodilem na balkonw swoim mieszaniu a obok mojego bloku jest taki duzy row i we snie tak bylo ze skakalem z tego balkonu(3 pietro) do tego rowu i wtedy się wybudzalem... jezeli to bylo w nocy to potem nie moglem zasnac bo się wszystkiego balem w dzien tak samo jezeli wlasnie w taki sposob się wybudzilem to potem jezeli bylem sam w mieszakniu to caly czas się rozg;adelem czy nikogo nie ma albo mialem wraenie ze ktos lub cos mnie obserwuje :roll:
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

eh, ludzie to częste, ja to miewałem nie raz, mieszanie się snu z rzeczywistością, nie przejmujcie się... przywykniecie :P
Koffee
Senior forum
Senior forum

Post autor: Koffee »

false awekeninig ;)
Oleńka
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Oleńka »

Ej a macie coś takiego ,że jak np.jesteśmy śpiący a nie chcecie zasnąć ,gdy zamykacie oczy i je później otwieracie to czujecie ,że wasze ciało się wygina i opada chociaż nie poruszacie żadną częścią ciała.
precel
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: precel »

Oleńka pisze:Ej a macie coś takiego ,że jak np.jesteśmy śpiący a nie chcecie zasnąć ,gdy zamykacie oczy i je później otwieracie to czujecie ,że wasze ciało się wygina i opada chociaż nie poruszacie żadną częścią ciała.
Ja takiego czegos jeszcze nie doswiadczylem.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

ja też nie..
Oleńka
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Oleńka »

Ja to mam zawsze wtedy kiedy próbuje walczyć ze snem.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

już o tym pisałaś...
sasquatch89
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: sasquatch89 »

precel pisze:Ej a macie coś takiego ,że jak np.jesteśmy śpiący a nie chcecie zasnąć ,gdy zamykacie oczy i je później otwieracie to czujecie ,że wasze ciało się wygina i opada chociaż nie poruszacie żadną częścią ciała.
Ja często szuję się jakbym spadał. Potem czuję jak gdyby moja dusza wpadła do ciała z taką prędkością, że ciało wbija się w łóżko. Spadanie jest tak realne, że niemal słyszę i czuję jak gdyby ruch powietrza. Czasami wybudzają mnie też psy przed którymi uciekam w ślepy zaułek i w końcu mnie gryzą. Czy ktoś może mi wyjaśnić to spadanie?
sasquatch89
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Cogito pisze:Ty to wogóle masz jakieś dziwne przeżycia. Idź może do psychologa, tylko takiego z prawdziwego zdarzenia, nie do pierwszego lepszego pedagoga szkolnego.
Że niby jestem chory psychicznie? Ty przecież to samo czułeś, a może to ty masz problem.
sasquatch89
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Cogito pisze:czułeś
Sorry za wszystko ale łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Mam fobię na pukcie tematów demonologicznych, koszmarów itp. I wtedy po przeczytaniu dziwnych tekstów mam koszmary ale sobie sam radzę. Na kilka dni przerywam wszystkie zbędne czynności i staram się usunąć z umysłu wszystkie lęki. To pomaga i żaden psycholog mi nie potrzebny.
Awatar użytkownika
Enlil
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: Enlil »

sasquatch89 pisze: Sorry za wszystko ale łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Mam fobię na pukcie tematów demonologicznych, koszmarów itp. I wtedy po przeczytaniu dziwnych tekstów mam koszmary ale sobie sam radzę. Na kilka dni przerywam wszystkie zbędne czynności i staram się usunąć z umysłu wszystkie lęki
To zdecydowanie nie jest normalne....
To pomaga i żaden psycholog mi nie potrzebny.
A może jednak? :lol:

Wróć do „Świat snów”