Satanizm
-
- Moderator
Nie wykluczam tego że Jezus istniał naprawdę.
A co do dobra i zła...To jak mnie napadną to poczyniom mi zło, ale później ja np. skopię kogoś i też mu pokażę zło...nawet nie zastanawiając się nad tym...większość ludzi o tym nie myśli...też wolę dobro od zła ale nie da się ukryć że zło jako takie nie istnieje...nie ma na świecie człowieka który choćby raz nie poczynił złego czynu...
A co do dobra i zła...To jak mnie napadną to poczyniom mi zło, ale później ja np. skopię kogoś i też mu pokażę zło...nawet nie zastanawiając się nad tym...większość ludzi o tym nie myśli...też wolę dobro od zła ale nie da się ukryć że zło jako takie nie istnieje...nie ma na świecie człowieka który choćby raz nie poczynił złego czynu...
-
- Senior forum
-
- Nowa Krew
Re: Satanizm
Ogólnie przyjęło się, że satanizm to coś złego i kojarzy się z zabijaniem kotów. Dlatego ludzie się tego boją, a zazwyczaj jest tak, że jeśli się czegoś boimy to nie chcemy o tym rozmawiać. Sama nazwa wywodzi się od Szatana - głównego sprawcy zła. Przez co mylnie nazywa się subreligie nie wyrządzające nikomu krzywdy.Adiakanus pisze:Co sądzicie o Satanizmie ?
Czemu to dla większości temat Tabu ?
Czemu ludzie go tak się boja?
Mówie o prawdziwym Sataniźmie a nie o tym pseudo....
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew
-
- Administrator
1) Na torach stoi pięciu ludzi. W ich stronę jedzie rozpędzony pociąg. Jedyna szansa by ich uratować, to przestawić zwrotnicę. Ale na sąsiednim torze też stoi jeden człowiek. Co zrobisz ?
2) Na torach stoi pięciu ludzi. W ich stronę jedzie rozpędzony pociąg. Jedyna szansa by ich uratować, to zepchnać kogos z mostu nad torami pod koła pociągu. Co zrobisz ?
2) Na torach stoi pięciu ludzi. W ich stronę jedzie rozpędzony pociąg. Jedyna szansa by ich uratować, to zepchnać kogos z mostu nad torami pod koła pociągu. Co zrobisz ?