Co Wam się ostatnio śniło?

Tutaj omawiamy wszelkie tematy związane ze snami
DanaS
Senior forum
Senior forum

Re: Co Wam się ostatnio śniło?

Post autor: DanaS »

Albo jakby się podzielił to by w tym kiblu zlądował z Tobą Arku, a nie z napaloną laską lubiącą seks od tyłu :P. A wtedy obaj byście się zdziwili. I tak oto Iv zostałby abstynentem do końca życia :P
Awatar użytkownika
Arek
Senior forum
Senior forum

Post autor: Arek »

Dana .
A czemu zaraz w taki sposób?
Są jeszcze inne wyjścia, mogłyby w tym kiblu być 2 laski, na przykład. :grin: Nie wiem , otwieram butelkę rumu zobaczymy co mi się przyśni. :oops:
Iv, nie kasuj postów bo toTy zacząłeś te zberźne opowiastki :P
~Sir Nobody~
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: ~Sir Nobody~ »

Mój dzisiejszy sen:

(Aha, w tym śnie ciotka mieszka na 2-ch piętrach naraz)

Chciałem iść do ciotki (nie wiem po co, nie pytajcie) mieszkającej w następnej klatce. Wchodzę do klatki, postanowiłem iść schodami. Nagle widzę kilka dziewczyn siedzących na schodach. Mówię, żeby się posunęły, bo chcę przejść na 4-te pietro. One na to, że nie mogę przejść, bo schody się urwały, i na 4-te piętro nie pójdę - mogę pójść co najwyżej na 7-ma piętro. Wychodzę więc z klatki i idę do siebie. Po drodze spotykam ciotkę i mówię jej, żebyśmy do niej pojechali windą. Ok, jedziemy windą (która ma przezroczyste drzwi) i widzimy, że praktycznie z bloku nic nie pozostało. na 7-me piętro jedziemy chyba z pół godziny, na górze okazało się, że został tylko maleńki fragment podłogi przed windą i pod drzwiami. Nagle ciotka spada z tej podłogi, więc ją łapię (nie wiem, jak mi się udało utrzymać tyle kilogramów, zresztą mniejsza). Ledwo się trzymam PARASOLA plażowego, który był przymocowany do podłogi . Nagle skądś się wziął listonosz (albo policjant) i również się mnie trzyma. Gdy już nie mogłem ich utrzymać i już miałem się puścić przyszła sąsiadka i obudziłem się o 11 xD
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Dzisiejszy sen mnie zdziwił z lekka. Spotkałem się z najlepszą przyjaciółką, z którą się nie widzieliśmy jakieś 3 miesiące. Na powitanie, jak to mamy w zwyczaju, mocny przytulaniec...
I tu jakiś odchył od normy, bo w tym momencie zaczęliśmy się całować :P I tak po długim tuleniu i jeszcze dłuższym całowaniu sen się skończył.
Te moje wizje mnie coraz bardziej zaskakują...
Awatar użytkownika
wilku11
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: wilku11 »

Ostatni sen jaki miałem to sen w którym po dotarciu do miejsca pracy szef zaproponował kieliszek wódki. Oczywiście po obaleniu standardowej połówki przeszliśmy do wina domowej roboty (skąd ono się tam wzięło?). Po czym szef jakby nigdy nic poszedł gdzieś zadzwonić a ja czułem się kompletnie wstawiony. W głowie mi się kręciło nie mogłem skupić wzroku. I nagle koleżanka z pracy zaczyna mnie opieprzać czemu to pijany przyszedłem do pracy. Pamiętam jeszcze tylko jedną wkurzającą myśl w tym śnie jak on mógł tyle wypić i jakby nigdy nic dalej pracować (mowa o szefie). I z tym przeświadczeniem obudziłem się. A propos pierwszy raz we śnie byłem pijany ciekaw uczucie...
~Sir Nobody~
Tropiciel tematów
Tropiciel tematów

Post autor: ~Sir Nobody~ »

Kurna... dzisiaj mi się śniło, że miałem taką cyfrową ramkę na zdjęcia. A ponieważ mi się nie podobała, postanowiłem pod nią podłożyć granat (hehehe, ciekawe skąd go miałem ;] ), a jak już wybuchnął to mi koty poranił :(
Awatar użytkownika
Ivellios
Administrator
Administrator

Post autor: Ivellios »

Ja dzisiaj miałem całkiem fajny sen. Środek lata, słońce praży, 30 stopni w cieniu, to wszyscy nad jeziorko. I ja też. :P
I się okazało, że nad jeziorkiem wypoczywa też moja przyjaciółka (niegdysiejsza moderatorka na Para. :P ) i jej boy. Żeśmy się spotkali i tak całkiem sympatycznie minął dzień.
Wcześniej miałem inny sen z przyjaciółką w tle. Budzię się rano, a na biurku stoi największa chyba widokówka świata z jakiegoś egzotycznego kraju na "C". Obok widokówki potężna butelka napoju z tegoż kraju (smak bliżej nieokreślony - ale dooobre było xD). Przeczytawszy kartkę zorientowałem się, że to właśnie przyjaciółka przysłała :D

No! Wreszcie jakiś normalny i niepsychiczny-niepsychodeliczny sen.
DanaS
Senior forum
Senior forum

Post autor: DanaS »

A mi się ostatnio nic nie śni. Zasypiam, wpadam w czarną dziurę i...dzwoni budzik do pracy :/
DeafCrazyWoman
Nowa Krew
Nowa Krew

Post autor: DeafCrazyWoman »

Dzisiaj w nocy miałam paskudny sen i obudziłam się lekko przestraszona...

" Po pokoju krążyłam i dostrzegałam migającą komórkę przychodzącego smsa.Zaignorowałam to i zobaczyłam przez okno idącego mojego narzeczonego do naszego samochodu.Nagle zobaczyłam znanego samochodu, który niby chciał przybliżyć się do mojego narzeczonego.Spanikowana wzięłam jego komórkę, co przychodził sms, czyli nie odczytane smsy.Szybciej czytałam smsy. Docierało mnie, że będzie zniszczyć naszego auta i zgroził nam, że nas wy...bie. Wrzasnęłam z okna do mojego, ale nie docierał do niego, bo miał bez aparatu słuchowego.Był pochłonięty sprzątaniem auta i nie słyszał moje głosne wołanie. Wybiegałam z mieszkania świadoma ich złego czynu, by uratować mojego narzeczonego.A ten człowiek pobił mojego i zaczęła się bójka."
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Post autor: Dagmara »

A mnie się ostatnio diabły śnią, praktycznie od poprzedniego weekendu, pojedyńcze osobniki, a raz to cały legion. I przyznam, że zaczyna mnie już ta monotonia tego tygodnia z tymi snami nudzić :/
Dzisiaj np. śniła mi się goła diablica, która gwałciła mężczyzn i zabierała im duszę...ech...
Crowley
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Crowley »

Dagmaro, widzie, że masz bardzo interesujące sny...:p
Laylo, takie sny są naprawdę kiepskim przeżyciem. Sam miewam często podobne. Najgorsze, że w takich snach nasze ciało nie zachowuje się tak, jak powinno w rzeczywistości. Czasem śni mi się, że uciekam przed kimś, a nie mogę szybko biec. Po prostu nie mogę. To wydaje się trochę dziwne, ale powietrze jakby mnie hamowało. W takich sytuacjach najczęściej zdaję sobie sprawę, że to zwykły sen i się wybudzam.
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Na szczęście jest LD i ja zawsze z tego korzystam jak sen naprawdę zaczyna mi się nie podobać, potrafie również bez problemu wybudzić się z koszmaru, no ale do tego rodzaju snu to przywykłam, ponieważ koszmary mam od dziecka, także nie jest źle ;)
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Post autor: Spooky Fox »

"Szerokie drzwi...słychac przekręcany zamek. Drzwi otwierają się powoli, skrzypiąc niemiłosiernie. Widac długi korytarz i dziwny, pomarańczowy poblask. Wchodzę do ciemnego pomieszczenia, w którym jedynym światłem jest blask ognika z powoli spalającej się świecy, stojącej na dużym stole. Rozglądam się dookoła. Wzrok zatrzymuje się na oknie, przez które wpada blade oblicze księżyca w pełni. Błądze ręką po ścianie, w poszukiwaniu przełącznika do światła, ale nigdzie go nie ma. Wiem, że gdzieś tam musi byc, bo pomieszczenie jest dziwnie znajome, ale po dłuższej chwili rezygnuję. Ruszam w głąb pokoju i o coś się potykam. Upadam, ale gdy wstaję i chcę zobaczyc, o co się potknąłem, tego już nie ma. Wyraźnie słyszę, że w pokoju obok ktoś jest. Słyszę szepty. Biorę świecę w ręke i ruszam przed siebie w kierunku drzwi, do tego pokoju. Łapię za klamkę. Nic się nie dzieje. Drzwi są zamknięte, a szepty ustają. Wytężam sluch. Do uszu dochodzi lekkie dyszenie. Orientuję się, że to moje własne. Chcę się wydostac. Wbiegam do przedpokoju, chwytam za klamkę, ale drzwi są zamknięte. Słyszę skrzypienie drzwi i wiem, że to dochodzi z drzwi do pokoju, który przed chwilą był zamknięty. Słyszę zblizające się kroki. Świeca gaśnie..."

Powiem wam, że przestraszyłem się nie na żarty. Nie mogłem zasnąc chyba przez godzinę. Ale w końcu zasnąłem i śniło mi się, że jestem obrzydliwie bogaty xD
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

Ciekawy ten sen, ale nie wiem czy wiesz drzwi, oraz okna to symbol seksualny, w śnie oznacza on nasze ukryte pragnienia :>
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Powiadasz? :katuje: :D :D

Nie, nie, nie...to nawet moja podświadomosc wie, że ja wygorowanych pragnień seksualnych nie mam. Żaden fisting, hardcore, gore, fetish, bdsm...nie. Ten akurat symbol możemy spokojnie odpuścic :D

Jakieś jeszcze symbole tam widzisz? Czy tylko doczepiamy się do moich pragnień seksualnych? ;]
Awatar użytkownika
Dagmara
Senior forum
Senior forum

może nie tyle wygórowanych, ale jakieś tam są, np. co do Twojej połówki :)
Dawno nie tłumaczyłam snów, także wyszłam z wprawy, ale na Twej drodze staną jakieś problemy,
jednak wybrniesz z nich, możliwę że ktoś ci nawet w tym pomoże, musisz być bardziej ostrożny i zwracać uwagę nawet na najmniejsze szczegóły Twojego otoczenia.
Słyszeć szepty, może oznaczać jakąś tajemnice, albo będziesz powodem do plotek.
Końcówka- gasnąca świeca, potwierdza tylko symbolikę szeptu, opinia środowiska zmieni się niestey na Twoją niekorzyść, ogólnie gasnąca swieca to zły znak.
To tyle jak na dziś idę szykować się do pracy :D

-- 23 Paź 2009 10:56 --

aha, paląca się świeca na stole, oznacza weźmiesz udział w jakieś uroczystości, imprezie lub intymnym spotkaniu, stół to męski symbol życia, czyli Twoje życie jest analizowane i powinieneś je uporządkować.
Awatar użytkownika
Spooky Fox
Administrator
Administrator

Wtf?

Problemy? Uuuu...to one już chyba przyszły. I skubane nie chcą sobie pójśc.

Powodem do plotek? Oooo...oczywiście, że jestem. Zwłaszcza, jak ktoś, kogo nazywam przyjacielem, ogarnia mnie za plecami. Nic, tylko takiemu kark skręcic, ale to juz inny przypowieśc...

Uroczystośc? Impreza? Praktycznie co weekend ;) ;P
zalewa
Aktywny pisacz
Aktywny pisacz

Post autor: zalewa »

Ja śniłem o niczym:)Od czasu kiedy przestałem zaglądać i czytać na forum to nie mam żadnych ciekawych snów o ile jakieś mam:D

Wróć do „Świat snów”