Ciągle przekręcasz moje słowa.
Po prostu chodzi mi o to że byle kto z kijem i sznurkiem takie coś i w zbożu i w trawie może stworzyć, wystarczy trochę planowania i obliczeń na poziomie 6 klasy.
Jest tam koliber

Raczej nie przesadziłem...Spooky Fox pisze:Nie nie nie...czekaj, czekaj, bo się nie rozumiemy. Jak nie przekręcam twoich słów, tylko staram się dowiedziec, o co Ci chodzi. Bo może rzeczywiście gdzieś tam jest koliber w zbożu o ktorym mi nie wiadomejszon. Tylko o to mi chodzi. Natomiast co do tych obliczeń...nie chcę się znowu czepiac, ale czy przypadkiem nie przesadziłeś z tą 6 klasą? Może to tak bardziej by pasowalo pod matematykę w szkole wyższej, co? Bo raczej plus minus razy i podzielic to nie bardzo by tutaj wystarczyly
Piszac to masz na mysli te wszystkie "kolibry" czy inne geometryczne reysunki typu kolka,dziwna formy itp...?niektórzy uważają nawet że Piktogramy przedstawiają instrukcję na budowę silników antygrawitacyjnych używanych w spodkach..
Tak, na pewno Indianie na to wpadli kiedy zwierzęta wtedy sobie spokojnie mogły chodzić (przynajmniej więcej niż dziś). Raczej oddawali im w ten sposób pewien hołd, lub dawali sygnał swoim Bogom.Ruskof pisze:Moze rysuja zwierzeta (np kolibry,pajaki itp..) zeby czlowiekowi dac znac o tym,ze w ich cywilizacji rownierz sa zwierzeta takie czy owakie?
możesz to rozwinąć?? o.ORuskof pisze:,tylko teraz jak to zrobili?Promieniowali zboze zeby się ulozylo odpowiednio z pewnej wysokosci nad niebiem,i nikt zdjecia nie wzial ani nie sfilmowal?
Fakto,prosze cie nie mow mi zes to przegapil w tekscie arka:FaKtoMaaN pisze:kto zrobił?:p
Teraz chyba juz masz odpowiedz na "kto zrobil"Arek pisze:"Jakby obracająca się chmurka mgły stała w polu, ale nie dotykała ziemi, była trochę powyżej kłosów, obracała się i widać było jak pod nią formował się krąg, i tak po kolei, krąg za kręgiem. A my staliśmy z otwartymi buziami i nie wiedzieliśmy co to jest........."