Spotkanie z wampirem / Skłonności wampiryczne

Tematy związane z szeroko rozumianym odżywianiem się cudzą energią
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

skonczycie czy pojdziecie do piaskownicy się okladac lopatkami? wracajcie do tematu, klocic się mozecie na pw, bo się ot robi.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Eva unit 01 »

A jednak się nie powstrzymam i jeszcze napisze.

Rozumiem powiedzieć pare głupstw na forum, też mi się zdarzało, tylko powinno się potem umieć przyznac do błędu. Natomiast ty wiedząc ze nie masz racji dalej pogrążasz się w tym szambie. A poandto, jeszcze zanim utopisz się we własnym g**nie chcesz jeszcze poobrzucać nim wszystkich doodkoła. Załosne...
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

prawie robi wielką różnice..

btw- jeszcze dojdzie do tego że każdy będzie, wystarczy żeby komuś się to spodobało i tak poustawia sobie wszystkie "fakty" że mu wyjdzie że jest wampirem chociaż to nie prawda..

a tak w ogóle to ja chce być nieumarłym :D nahnahnah
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Ja nie mam nic do wampirów, natomiast irytuja mnie ludzie którzy wmawiają sobie że są wampirami. Kiedys mnie to śmieszyło, ale ostatni za dużo ludzi tego pokroju zalewa internet :\
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Post autor: Mawerick »

Wiesz różnica jeśli ktoś sobie wmawia a jeśli rzeczywiście jest co sobie wmawiać. Zadko jest ale jednak się zdarza. Pozatym co ludzie mogą mieć do wampirów? Przecież to by była jakaś paranoja... Powrót do średniowiecza.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

co mogą miec do wampirów? nie wiem, tak samo nie wiem co niektórzy mają do czarnych, do żydów i tym podobne przypadki.. więc to było by w sumie całkiem możliwa paranoja :P
Assassinio
Senior forum
Senior forum

heh.. widać pewną niekonsekwencje w twoim działaniu, luciusie, jeżeli są nie powazne (nie wiem może i w tym temacie tak, nie interesuje mnie wampiryzm...) to przynajmniej ty powinienieś się od tego odłączyć i starać się to zmienić, ale postąpiłeś jak typowy człowiek, wolałeś poczekać aż inni coś zmienią i pogodzić się ze stanem rzeczy.. pff..

i nie musisz deklarować że odchodzisz, bo to żadna strata.
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Serephinea »

juhuuuu..nareszcie<tanczy wesolo> papa Lucius...nie bedzie nam cie brak.

wampiry sa zle od poczatku do konca- to ja do nich mam. choc zlo jest pociagajace ;)
Assassinio
Senior forum
Senior forum

eee.. lol? że niby co?

niby dlaczego mają być "złe od poczatku do konca", już nie mówiąc o tym że to pojęcie względne jest...
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Że niby ja jestem zły od początku do końca? Ja wcale się za złego nie uważam. Nie skrzywdziłbym muchy.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

no dlatego więc uważam że zdanie Sere jest bez sensu :P
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

sweetvicky pisze:nigdy nie mówiłam, że jestem pewna na 100%
a ja nie mówiłem, że mówie o tobie, mówiłem o ogóle, oczywiście są osoby które są wampirami i je szanuje, ale takich osób jest mało, bo większość staje się nimi poprzez wmawianie sonie tego
Serephinea pisze:wampiry sa zle od poczatku do konca
lol ^^
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Serephinea »

ej...wampiry..te prawdziwe, stare ze tak to ujme byly zle od poczatku do konca...wy jestescie wrazliwsi...inna epoka w sumie nie? ;p
Awatar użytkownika
Mawerick
Senior forum
Senior forum

Najstarsze wampiry podobno pochodzą z bliskiego wschodu, może dlatego uważa się je za złe, bo dla tamtych okolic bycie brutalnym i mało finezyjnym, to normalne.
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Maw, też przesadzasz, bo traktujesz ludzi z bliskiego wschodu jak bestie a to też nie prawda....
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Z naszego punktu widzenia żeczywiście wygląda to brutalnie. Tylko, ze oni poprostu mają inną mentalność.

Wróć do „Wampiryzm”