Przesłanie od Obcych?
-
- Forumowy maniak
Re: Przesłanie od Obcych?
PabloO, zauważ, że w '77 internet nie był aż tak rozwinięty jak obecnie a telewizja była nadawana analogowo (jak np. na początku lat 90 w polsce). Co do tego to sygnał musiał być naprawdę silny i zlokalizowany bardzo blisko głównego nadajnika stacji.
-
- Nowa Krew
Tak czy siak. Vrillon dobrze mówi. Bez względu na to, czy mówił to człowiek czy coś innego, to mówi dobrze. Uważam że ludzie powinni się zastosować do jego przekazania. Żaden człowiek by tego nie mógł zrobić.
-
- Forumowy maniak
Masz rację - niezależnie od tego czy to człowiek zrobił, czy ktoś z nieco innego gatunku to co mówi jest prawdą. Tylko że ludzie niestety są jacy są (i czasem się wstydzę, że jestem jednym z nich) i raczej prędko się nie zmienią. Myślę że w końcu takowa zmiana w ludzkim myśleniu nastąpi, ale wątpię abym tego doczekał, mimo że mam tylko 20 lat.
-
- Forumowy maniak
Jeśli zrobił to człowiek (co jest mi bardziej przychylne) to był on świadomy tego że sami siebie zabijamy. Brawa za szczere chęciMyślę że w końcu takowa zmiana w ludzkim myśleniu nastąpi, ale wątpię abym tego doczekał, mimo że mam tylko 20 lat.

Pozdrawiam!