Fundacja Nautilus
-
- Nowa Krew
Re: Fundacja Nautilus
Nie interesuje mnie jechanie po Bernatowiczu, ale się wkurzyłem jak pokazał stoplatkę z filmu vdB. Mam wrażenie, że w ogóle nie zna jego historii i okoliczności, w których RvdB stracił program w holenderskiej tv około 20 lat temu.
-
- Aktywny pisacz
A mnie interesuje bo nawet ludzie, którzy go lubili i słuchali od lat teraz często przyznają, że on już całkiem odpływa w swoich opowieściach. A typa vdb nie znam i nigdy o nim nie słyszałem.
-
- Nowa Krew
Ja się o nim dowiedziałem podczas livea RB z 2023. Natomiast o gościu w Holandii zrobiło się głośno znowu po tym jak holenderski morderca Joran van der Sloot stwierdził, że vdB objawił mu się duchowo w peruwiańskiej celi. Niezłe uniwersum.
UPDATE: w poprzedniej wersji napisałem, że w Alabamie, ale do Alabamy został 10 lat później przewieziony w ramach ekstradycji z Peru.
UPDATE: w poprzedniej wersji napisałem, że w Alabamie, ale do Alabamy został 10 lat później przewieziony w ramach ekstradycji z Peru.
-
- Administrator
Bernatowicz wczoraj znów nadawał. I oczywiście nie powstrzymał się od - delikatnie mówiąc - popisania się prymitywizmem przed 3000 osobami oglądającymi jego lajwa:
W okolicach 1:15:00 zaczyna się ostra jazda po osobach, które Bernatowiczowi tak po prostu się nie podobają. Obraźliwych epitetów doczekali się Piotr Cielebiaś i Artur Wójtowicz oraz grupa, którą Bernatowicz prześmiewczo nazywa "konkreciarzami". "Szczurowaty frędzel" (to o Piotrze), "małe gnoje", "konkreciarze" (do których Bernatowicz zalicza między innymi Radio Paranormalium), i typowa dla Bernatowicza gadka pod tytułem oni mi zazdroszczą popularności i liczników na jutubku.
Ten prymityw wstydu nie ma.
W okolicach 1:15:00 zaczyna się ostra jazda po osobach, które Bernatowiczowi tak po prostu się nie podobają. Obraźliwych epitetów doczekali się Piotr Cielebiaś i Artur Wójtowicz oraz grupa, którą Bernatowicz prześmiewczo nazywa "konkreciarzami". "Szczurowaty frędzel" (to o Piotrze), "małe gnoje", "konkreciarze" (do których Bernatowicz zalicza między innymi Radio Paranormalium), i typowa dla Bernatowicza gadka pod tytułem oni mi zazdroszczą popularności i liczników na jutubku.
Ten prymityw wstydu nie ma.
-
- Nowa Krew
Bernatowicz moze i faktycznie troche odleciał ale cenie go za to ze to byl kiedys Top prezenter telewizyjny i ogolnie to jest dobry i uczciwy czlowiek. Najgirsze scierwa to politycy, moze 10 procent jest z wartościami
-
- Aktywny pisacz
No właśnie - był, ale to lata temu. Natomiast teraz to już trochę żałosne jest. Inni badacze zjawisk ufo potrafią ze sobą współpracować, poza Robertem. To też wiele mówi o nim.
Świeżynka - mucha przerobiona na ducha!

-
- Nowa Krew
Latarką ktoś zaświecił