Tematy dotyczące świadomego śnienia (LD), doświadczeń pozacielesnych (OOBE) oraz podróży mentalnych. Pytania o sposoby osiągania, ćwiczenia itd LD i OOBE prosimy umieszczać w przyklejonych tematach
Skopiowany I i II odcinek kursu świadomego śnienia opracowany przez Antoniego Przechrztę - byc może ktoś skorzysta z uwag tu zawartych; następne odcinki wkleję w miarę ich ukazywania się.
Titaniu jestem ,gdzie są twoje zdjęcia ? (hobgoblin)
jeju nie umiem się tu znaleść chyba ZMIA musi mi pomóc
Jak się tu wkleja awatara?
[glow=indigo][/glow]
Lustro w swiadomym snie jest brama do swiata astralnego, byc moze zobaczyles w nim swoja dusze/cialo astralne? jakies szczegoly konretne dotyczace obdicia mozesz podac? sproboj to zrozumiec metaforycznie i porownac do swojej osoby, ale tak zajrzy gleboooooooko do srodka. Moze cos zrozumiesz?:>
W nocy byłem w stanie zajaralności po trawce poczytałem sobie trochę o OOBE i postanowiłem sobie poćwiczyć leżałem już ok. 10 minut potem zaczęły się drgawki epicentrum to chyba było kolano bo pierw czułem takie uderzenie w kolanie potem drgawki na całym ciele (uderzenie wkolanie bylo mocniejsze niż same drgawki). Czy byłem blisko OOBE ? czy niewiele mi już brakło ?
ej... ja ten temat założyłam na poprzednim forum xD
[ Dodano: 12-05-2006, 20:49 ]
A tak btw zastanawiał się kto jakie to ma odniesienie do życia codziennego? Chodzi mi głównie o to czy taki seks można traktować jako zdradę? Bo to... jest przecież takie inne...
Miałem LD takie z rana czasami jest po ok. 7:00 i pomyślałem o OOBE zamknąłem oczy i odrazu zaczęły się te drgawki co wyżej napisałem, później zaś zauważyłem świecącą kulę i zobaczyłem w niej cyferke 5/ Pomyślałem wtedy, że to odlicze i juz bede miał OOBE. Odlczyłem i nic... mam pozwolić samemy, zeby się odliczyło ?