Spotkanie z wampirem / Skłonności wampiryczne

Tematy związane z szeroko rozumianym odżywianiem się cudzą energią
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Post autor: Eva unit 01 »

Kij bo, jest całkowicie prosty, natomiast bokken, to kij wyprofliowany tak jak katana.

Ja z własnego doświadczenia zauważyłem, że na 10 ludzi uważających się za wampiry 9 to pseudo :\
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

Niby dlaczego nie? Każdy ma prawo do oceniania innych, co innego, gdy ocena jest bespodstawna lub opiera się na klamstwie, ale ja znam takich ludzi, wiem jacy oni są, więc jak najbardiej mam prawo oceniac, kazdy moze się z tą oceną nie zgadzać, i uszanuję to bo nie wmuszam innym moich pogladów. Każdy może oceniać, a na podstwie tego jak on ocenia jest tez oceniany przez innych.
cleric
Senior forum
Senior forum

Post autor: cleric »

lucius, wyluzuj bo to zaczyna podpadac pod jakas paranoje: nie masz prawa oceniac, nic nie wiesz. od tego jest forum, zeby się ludzie wypowiadali, jak Ci się nie podoba, to wiesz co.
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

A wg czego miałbym oceniac jak nie tego, co wymieniłeś. Człowiek to stworzenie stadne, i sam stworzył swoje zasady moralne, i to wg nich oceniam, bo one obowiązują kazde człowieka. To ze on ich nie uznaje nie znaczy że nie może byc wg nich oceniany.
cleric
Senior forum
Senior forum

lucius pisze:" jak Ci się nie podoba, to wiesz co." co cleric?
rzniesz glupa czy szukasz zaczepki? doskonale wiesz o co mi chodzi, a bawic się z Toba w slowne przepychanki nie bede, bo i tak mnie nie przegadasz.
jesli się ma podstawy, mozna oceniac, i mozna się nie zgadzac z ta ocena. wazne zeby argumentacja nie brzmiala :bo tak
Eva unit 01
Forumowy maniak
Forumowy maniak

lucius pisze:W-g niczego, bo w tym nie siedzisz, Jasne? Mozesz pytac, przedstawiac swoj swiatopoglad ale nie oceniac.
Może jescze ty będziesz mi mówił co moge, a czego nie?

Nie mam zamiaru kontunuować tabą tej dyskusji, bo jak na razie nie przedstwiłeś żadnych jasnych argumentów. Oświadczenia typu "bo w tym nie siedzisz" możesz sobie wsadzic, dla mnie to nie jest argument. Psycholog zeby rosumiec pacjenta nie musi nim być.

Nie będe więcej odpowiadał w tym temacie na twoje posty, są one na poziomie zerowym, nicnie wprowadzają, nie jesteś kimś z kim można na poziomie konwersować, wszędzie szukasz przysłowiowego guza.
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

Post autor: Serephinea »

lol...to się rozkreciles Lucius...nie wiem jak ty, ale ja bym juz na twoim miejscu zeszla z wyzyn, bo obrazajac i rzadzac się tutaj do niczego nie dojdziesz...wrecz przeciwnie...kazdy ma prawo oceniac i wypowiadac się. nie jestes kims kto moze decydowac co kto moze..nie jestes bogiem...jestes marnym czlowieczkiem i pogodz się z tym jak my wszyscy...kiedy się wspolpracuje jest lepiej...i uwazam, ze ta cala dyskusja z gory jest przegrana, bo wg Luciusa powinnismy chyba skakac wokol niego jak malpeczki traktowac jak guru ktory wie wszystko najlepiej o wampiryzmie i psychice czlowieka.. tyle ode mnie. az się powstrzymac nie moglam, ale mysle ze wikeszosc się ze mna zgodzi...
Ostatnio zmieniony 2007-02-17, 16:03 przez Serephinea, łącznie zmieniany 1 raz.
cleric
Senior forum
Senior forum

Serephinea pisze:rzadzac się tutaj do niczego nie dojdziesz...wrecz przeciwnie
widze ze nauki przyniosly efekt, to dobrze :]
Lucius, obudz się i zrob cos z soba, bo przesadzasz.
cleric
Senior forum
Senior forum

lucius pisze:dla mnie forum otwarte na ten temat jest smieszne
bo najlepiej kisic się we wlasnym towarzystwie. takie kolko wzajemnej adoracji.
lucius pisze:nie bede odp na posty amatorow
mozemy zrobic tak ze reszta 'amatorow' nie bedzie odpisywac na twoje posty i stworzysz sobie swoje wlasne forum zamkniete ze swoich wlasnych postow
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

not o nie odpisuje kochanie, bo jestes juz troszke zalosny...dobrze ze nie bede miec przyjemnosci poznania cie na zywo ;/
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

lucius, jak to forum cie śmieszy.. nie wchodź, myślisz że obchodzi mnie twoja osoba? że ludzie przejmą się tym co im tutaj powiesz, że twierdzisz że to śmieszne i że są amatorami? oni wiedzą kim są naprawde a twoje słowa nic im nie zrobią, są puste bo nic o nich nie wiesz a masz zamiar ich oceniać, myśląc że wiesz wszystko..

zachowujesz się jak koalicja (rządowa nasza oczywiście :P), nie szanują zdania innych.. idą według swoich przekonań nie licząc się z innymi i twierdząc że tak będzie najlepiej, nie widza tych po drugiej stronie.

pff..
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

na takie porownanie bym chyba nie wpadla Ass....ale zgadzam się z toba, chociaz i tak dos lagodny byles ;)
Assassinio
Senior forum
Senior forum

Post autor: Assassinio »

eh.. człowieku jesteś bardziej żałosny niż myślalęm.. jedyny twój argument na mnie to mój wiek.. pff, żałosne..

nabijanie się z nas tylko dlatego że mamy inne zdanie od twojego? równie żałosne..

podsumowując, jeszcze jeden taki post jak ten powyżej a ban napewno poleci.
Awatar użytkownika
Serephinea
Dyskusjoholik
Dyskusjoholik

po:1. nigdy nie bylam zgorzkniala (btw. niema takiego slowa jak "zgoszkniala", wiec nie fikaj), wrecz przeciwnie- kazdy kto mnie zna, wie iz mimo zmartwien jestem pelna energi i wesola. ale ciebie to nie dotyczy.
po:2.wiek Assassinio nie ma nic do rzeczy. mimo, ze wiele nie wie z racji wieku(chodzi mi o samo doswiadczenie), to jesli chodzi o pewne inne opcje jest w stanie mnie zadziwic, mnie starsza i bardziej doswiadczona od niego. wiek nie swiadczy o czlowieku, a to jak się odnosi do innych->patrz wiec na siebie, a pozniej krytykuj innych "dzieciaczku"
po:3.Zaznaczam, ze w sumie nie przepraszalam nikogo, mozliwe, ze Ass i Iv uslyszeli ode mnie to slowo, ale nie czolgam się przed nikim, poza tym ja w przeciwienstwie do ciebie, umiem się przyznac do bledu i umiem za niego przeprosic. dla ciebie jest to chyba ponizej godnosci...cos masz wysokie ego... :D
po:4.A wchodz i smiej się->posmiejemy się z ciebie "wampirku", moze jak najdzie mnie ochota to dostaniesz z jakiegos czosnku po nosie...moze sprosze tu wiecej ludzi pokroju Alphar, ktorzy posmieja się z twoich pogladow, wypowiedzi i calego twojego chorego pomyslu bycia kims kim nie jestes. Tylko zalosni i odrzuceni przez swiat ludzie zachowuja się jak ty...a jakbys byl w Poznaniu to uwazaj...dla takich jak ty jest tylko jeden tam klub, a ja w nim lubie przebywac...a przynajmniej niektorzy czytajacy to forum ;]
tyle ode mnie chociaz uwazam ze wszelkie slowa w twoim kierunku rzucone i tak sa zbedne...zycie nauczy cie szanowac innych, a jesli nie to skonczysz jako "zgoszknialy" facet- bez powazania i szacunku innych :) trzeba by chyba pomyslec nad soba kiedys, obys kiedys nie plul sobie w brode.

Wróć do „Wampiryzm”