3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
- DR7
- Nowicjusz

3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
Witajcie,
Chciałem zaprosić Was, szanowni członkowie Tej społeczności, do obejrzenia mojego filmu na YouTube, który przygotowałem również z myślą o Was szanowni państwo.
Film dostępny jest tutaj:
Pokrywa on tematykę wydarzeń mających miejsce w ostatnich tygodniach, kiedy to wraz ze zbliżaniem się do naszej planety obiektu 3i/Atlas, zanotowano wzrost obserwacji obiektów UAP, dziwnych meteorytów oraz do zestrzelenia co najmniej jednego z nich nad terytorium Chin.
Dodatkowo, opowiadam też o kuriozalnej sytuacji gdzie jeden z mieszkańców Panamy znajduje meteoryt, przynosi go do domu i... z "meteorytu" wykluwa się coś.
Nie chce tu opowiadać całego wideo które przygotowałem, po prostu zapraszam do obejrzenia.
Chciałem zaprosić Was, szanowni członkowie Tej społeczności, do obejrzenia mojego filmu na YouTube, który przygotowałem również z myślą o Was szanowni państwo.
Film dostępny jest tutaj:
Pokrywa on tematykę wydarzeń mających miejsce w ostatnich tygodniach, kiedy to wraz ze zbliżaniem się do naszej planety obiektu 3i/Atlas, zanotowano wzrost obserwacji obiektów UAP, dziwnych meteorytów oraz do zestrzelenia co najmniej jednego z nich nad terytorium Chin.
Dodatkowo, opowiadam też o kuriozalnej sytuacji gdzie jeden z mieszkańców Panamy znajduje meteoryt, przynosi go do domu i... z "meteorytu" wykluwa się coś.
Nie chce tu opowiadać całego wideo które przygotowałem, po prostu zapraszam do obejrzenia.
- ZdzisławZdzisławski
- Tropiciel tematów

Re: 3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
Nie zdziwiłbym się gdyby ostatecznie się okazało, że 3i/Atlas to po prostu jakiś kolejny wielki latający kamień, który tylko dziwnym zrządzeniem losu zawędrował w nasz rejon kosmosu, że tak sobie zrymuję. Ludzie pokroju Aviego Loeba tak mocno wkopali się w narrację o statku obcych, że chcąc nie chcąc muszą to teraz ciągnąć i wszelkimi sposobami się ratować, żeby nie stracić wizerunku.
- DR7
- Nowicjusz

Re: 3i/Atlas, alien z Panamy, zestrzelenie UAPu przez chińczyków i dziwne "meteoryty"
może i masz racje, z tym że kilka dni temu się okazało że kolejny obiekt, 25 razy większy też zbliża się do ziemi. nie chce tu wprowadzać dezinformacji ale chodzą słuchy że ten obiekt C/2025 R2 Swan, może choć nie jest na kursie kolizyjnym z Atlasem, "sciągnąć go na siebie". Podobno mogą się dziać jaj z grawitacją i do końca nikt nie wie co się stanie. Ale to wszystko jest "podobno" wyczytane z internetu...
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę