Cześć
Tematyka snów świadomych i obe zainteresowałem się przypadkowo około 2 lat temu. Zaczeło się od ...diety Serio ! ważyłem 100 kg, 3 małych dzieci, brak sił, ospałość, nerwowość, powiedziałem sobie -KONIEC, biorę się! I tak poszło 35 kg przez około 1 rok, mimo przekroczonej 40stki, zacząłem się czuć rewelacyjnie, była siła, czysta głowa, chęć życia i działalnia, a więc w szybkim skrócie, wraz z dietą, ćwiczeniami, oczy też się otworzyły na sprawy duchowe, bardzo mi temat się spodobał, wchodziłem coraz dalej i głębiej, krok po kroku aż doszedłem do LD i OBE, i tu już pochłonęło mnie całkowicie, zaczęło się czytanie masy książek, oglądania materiałów na YT, udziały w warsztatach, zaprowadzenie dziennika snów, poznawanie technik wchodzenia w obe czy ld. No i jakieś 2 miesiące temu pierwszy sen LD, może to było OBE, sam nie wiem. W każdym bądź razie podczas snu nagle przypomniało mi się żeby zrobić test dłoni i EUREKA !- zobaczyłem swoje dłonie we śnie, widok niesamowity, i dę dalej zakrywam palcami nos i ... moge oddychać, no to juz był odlot. Dużo by jeszcze pisać, ale do meritum, nie mam z kim się tym podzielić, więc wylewam się tutaj
wierzę mocno że w snach otrzymujemy dostęp do jakies świadomości zbiorowej, świadomości wszechświata, nazewnictwo nie gra roli, 2 razy miałem sen, gdzie nagle pojawiaja się liczby, sporo liczb, ale zapamieteuje dwukrotnie tylko 3 z nich, wyraźne jak cholera, zapisuje je na kartce w takim pół-śnie, rano obstawiam w totka i wszystkie 3 wpadają, 2 razy!
Moje 1 LD i liczby w lotto
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę