Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
Re: Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
Ja uważam że jest możliwy.... nie mówię że każdy kto zmarł w mojej rodzinie przychodził do mnie ale te osoby z którymi byłam bliżej związana.
Ja jestem w stanie odróżnić sny w których są Ci właściwie zmarli bo też mam oczywiście sny w których śnią mi się ale jako postacie jakiejś historii.
Są to sny w których jestem świadoma że to są osoby nie żyjące potrafie poczuć ich emocje no i oczywiście czasem mają coś mi do powiedzenia a ja jestem tylko odbiorcą.
Ja jestem w stanie odróżnić sny w których są Ci właściwie zmarli bo też mam oczywiście sny w których śnią mi się ale jako postacie jakiejś historii.
Są to sny w których jestem świadoma że to są osoby nie żyjące potrafie poczuć ich emocje no i oczywiście czasem mają coś mi do powiedzenia a ja jestem tylko odbiorcą.
- AlbertKowalski
- Tropiciel tematów
To był tylko sen a sny bywają dziwne. Tak po prostu jest.
Czasem zdarzają się sny czy wizję, w których zmarli przekazują nam jakieś informacje na temat o którym nie mieliśmy pojęcia, po czym po dłuższym lub krótszym czasie udaje się taką informację pozytywnie zweryfikować. Są to jednak bardzo rzadkie przypadki.
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę