POJAWIAJĄCA SIĘ WODA
-
- Nowa Krew
POJAWIAJĄCA SIĘ WODA
Re: POJAWIAJĄCA SIĘ WODA
-
- Senior forum
- Komentarze: 2
Smakowałeś kiedyś mocz?tej "wody", założę się, że będzie miała słony smak...
Co do tematu- kamerka na noc (oczywiście schowana przed dzieckiem) i wszystko się rozwiąże. Możliwe nawet, że sama lunatykujesz.
A to, że margolcia sama lunatykuje też możliwe, ale jednak stawiałbym na syna.
-
- Nowa Krew
ja mam problem a wy mi piszecie że ja sikam albo syn, no ludzie weźcie się ogarnijcie!!! to nie żaden mocz napewno, to jest zwykła woda!!! pisałam że nie ma na to żadnego wytłumaczenia, i nie piszcie mi że ja sikam na podłogę lub mój syn. ja tu do was z problemem a wy myślicie nie wiadomo co, dzięki za takie rady.
i mam wielu świadków na tą pojawiającą się wodę, która pojawia się nie wiadomo skąd. i potrafie rozróżnić mocz od wody
![Kwaśna mina :]](./images/smiles/icon_square.gif)
dodam jeszcze, iż ta woda nie pojawiała się tylko w nocy, ale w dzień również. Pamiętam jak raz z teściową i szwagierką wchodzimy do mojego pokoju a tam na środku pokoju wielka kałuża wody. i nie ma żadnego wytłumaczenia na to, skąd się wzięła. tak więc mi nie piszcie że je lub syn sikamy na podłogę i na łóżka. poza tym potrafię rozróżnić mocz od wody, wię jak macie mi tak doradzać to ja dziękuję.
Połączyłem cztery posty. Gdyby nie to, że wszystkie czekały na akceptację, byłby warn. Ivellios
-
- Senior forum
Pytaliśmy o smak "wody" bo nie raczyłaś nas obdarzyć takimi szczegółami. Skoro nie jest to mocz to musi być to jakiś dosyć niezwykły (ale jak najbardziej nieparanormalny) problem natury architektoniczno-chemiczno-kanalizacyjnej. Mieszkanie może być mocno zawilgocone, bądź woda wypływa skądś tworząc kałużę w tym miejscu dlatego, że podłoga jest krzywa.
Możliwe też, że to kilka problemów połączonych ze sobą. Luntykowanie też nie jest wykluczone. Mogłaś lunatykując wziąć ponownie kąpiel (podczas lunatykowania ludzie często robią rzeczy, które robią na codzień), nie wytrzeć się i wracając do łóżka zrobić kałużę z wody.
-
- Nowa Krew
-
- Nowa Krew

-
- Nowa Krew
-- 2011-09-19, 21:32 --
choć ja nie wiem... mój bliski przyjaciel utopił się 3 lata temu... mówiłam o tym mężowi, że ta woda kojarzy mi się z jego śmiercią, ale czy mam rację to nie wiem... Może potrzebuje modlitwy... Albo to coś innego... Sama nie wiem. Jedno jest pewne - że tego zjawiska niczym nie da się wytłumaczyć.
-
- Senior forum
Da się wytłumaczyć, jak kamerkę zamontujesz.Jedno jest pewne - że tego zjawiska niczym nie da się wytłumaczyć.
Tak jak mówi Darnok, zamontuj kamerę. Skoro jesteś tego taka pewna to hej - będziesz miała na filmie dowód na istnienie duchów, bo woda pojawi się samoistnie. Czekam na ten materiał z niecierpliwością.
-
- Nowa Krew
-- 2011-09-20, 08:57 --
i proszę o kontakt na mój e- mail osoby które tego doświadczyły, bo wiem, że takie są. pozdrawiam.
-- 2011-09-20, 09:09 --
a co do kamerki - to przecież ja nie wiem, kiedy mi się ta woda znów pojawi, jutro, za tydzień, za dwa, za 3. a nie ma co ukrywać, że ja mam ważniejsze wydatki niż kamerki. ale kiedyś może o tym pomyślę, pozdrawiam.
To nie jest forum oszołomów tylko ludzi, którzy nie wykluczają możliwości istnienia szeroko rozumianego "nieznanego", jakkolwiek pozostając głęboko sceptycznymi wobec wszelkich relacji i doniesień o zjawiskach paranormalnych, z uwagi na naturę człowieka, który niezwykle często kłamie lub nadinterpretuje zwyczajne zjawiska tęskniąc za sensacją w swoim życiu.
Jeśli szukasz głosów poparcia twojej "paranormalnej" sytuacji to napisz do Faktu, my tutaj oferujemy PRAWDZIWĄ pomoc, ale ty jej nie chcesz. Ty już zdecydowałaś, że to paranormalne więc nie zainstalujesz kamerki (która wcale droga nie jest) żeby nie wyjść na idiotkę.
Bo tak mając sam opis naprawdę trudno jest cokolwiek doradzić, a na działanie voodoo to raczej nie wygląda.
Piszesz, że masz ważniejsze wydatki niż kamerki, doskonale to rozumiem, ale popatrz na to z innej strony masz małe dziecko w którego pokoju dzieje się coś jak dla Ciebie dziwnego, niepokojącego. Dobro dziecka i jego bezpieczeństwo zapewne jest u Ciebie na pierwszym miejscu, dlatego też może warto zainwestować w niedrogi sprzęt by całej sprawie dokładniej się przyjrzeć i podjąć odpowiednie kroki? Jak uważasz?
A jeśli głęboko wierzysz, że jest to ingerencja jakiegoś astralnego bytu, to zawsze możesz spróbować odprawić rytuał oczyszczania mieszkania za pomocą wody święconej, kadzidła i modlitwy, w końcu wspominałaś, że modlitwa okazywała się wcześniej pomocna.
-
- Nowa Krew
Chciałam podzielić się z Panią moim dzisiejszym doświadczeniem.........
Dzisiaj rano o godzinie 9 mąż wstał przebrać naszej 3,5 miesięcznej córeczce pampersa. Kiedy podszedł do łóżeczka mała była cała mokra, całą poduszkę miała mokrą i połowę kołderki. Oprucz tego na podłodzę obok łóżeczka ciągnął się strumyk z wody. Wszystko w łóżeczku było tak mokre że można to było wykręcać. o godzinie 3 w nocy wszystko było jeszcze suche (wstałam nakarmić małą). Niebyło kolo niej zadnej wody która mogłaby się na nią wylać. z kaloryferów też nie ciekło bo po drodze jest nasze łóżko i bylo sucho. sufit też jest w nienaruszonym stanie. Cała moja rodzina się zastanawia jak to jest mozliwe. Ja sama nie mam pojecia ale czuję jakby to miało związek ze mną. Tylko nie wiem dlaczego akurat moja corka byla mokra i co ta woda ma z tym wspolnego. Bo to ani mocz ani wymiociny nie byly po prostu czysta woda. Biorąc pod uwagę że wczoraj była wigilia to zastanawiałam się czy to ma coś z tym wspólnego.
Przypuszczenia że to o mnie chodzi snuje z tego iż kiedy około 2 lat temu nocowałam u siostry i wtedy też miałam niewyjaśnioną wode u niej w domu w pokoju w którym nocowałam. Na środku pokoju była kałuża która zalała dywan i spływała do lewego kąta pokoju.
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę
Zaloguj się