Moje spotkania z Nieznanym
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
- Imię i nazwisko: Paweł Szewczyk
Moje spotkania z Nieznanym
Zdażenie miało miejsce w nocy. Miałem wtedy 17 lat. Był lipiec 1999r. Miejscowość Jeżyce koło Darłowa w zachodniopomorskim. Interesowałem się wtedy już parapsychologią i próbowałem często wprowadzić się w stan OOBE.
Pewnej nocy udało mi się wprowadzić w stan LD. W jednej chwili przed oczami użyłem sceny z mojej przeszłości, miałem uczucie duszności i ujżałem pewien świecący punkt, po którym pojawiły się kolejne i zaczęły one się zbliżać i coraz szybciej poruszać. Przypominało to rodzaj wejścia w prędkość WORP z filmu Star Truck. Po chwili ujrzałem obraz korytarza w kształcie litery L. Podszedł do mnie humanoid i wziął mnie zaprowadził mnie do ciemnego pomieszczenia i wziął mnie za rękę, i straciłem świadomość i się ponownie obudziłem. Paweł.
To było moje pierwsze doświadczenie.
Kolejne miało miejsce nie tak dawno w lutym 2021 roku. Leżałem jak zwykle w łużku. na wynajmowanym pokoju w Koszalinie.
Pewnej nocy zostałem po wyjściu z ciała przeniesiony w dawne miejsce gdzie kiedyś mieszkałem do miejscowości Jeżyce gdzie kiedyś mieszkałem. Byłem z tyłu na polanie. Ujżałem kilka NOL-i. Były to pojazdy w kształcie przezroczystych dysków z czerwonym światłem z przodu pojazdu była noc. W pewnej chwili dojżałem NOL przy ziemi. Były w niej 4 świetliste istoty. do których się zbliżyłem.
Byłem w stanie OOBE. Miałem już wcześniejsze doświadczenia w tym stanie. Poruszałem się jako świetlista istota. Zbliżyłem się do obiektu i przenikłem przez przezroczystą powłokę pojazdu. Znalazłem się bardzo blisko tych istot.
W pewnym momencie wyciągnołem dłoń do jednej z nich i zamknołem oczy. Po chwili ta istota podała mi swoją dłoń. Lekko ścisnołem jej dłoń. Poczułem jej 4 palce i się przedstawiłem. Powiedziałem telepatycznie że mam na imię Paweł i że jestem z Ziemi. Po chwili jedna z nich również telepatycznie odpowiedziała do mnie: witaj Paweł. Zostań z nami. Ja odpowiedziałem że mam jeszcze coś do zrobienia na Ziemi i muszę wracać. Wyleciałem jako świetlista istota z pojazdu. I obudziłem się w pokoju w Koszalinie gdzie mieszkałem.
Trzecie doświadczenie miałem w lipcu 2021r.
Tym razem byłem u rodziców w Białogardzie koło Koszalina. Leżąc w łużku rano poczułem obce ciało pod pościelą akurat nie zajżałem wtedy. Było wyraźnie wyczuwalne dłonią ko kilku sekundach po prostu znikło. Miałem wtedy jakiś sen erotyczny wcześniej. Podejżewam że chwilkę wcześniej moja świadomość została jakoś zmanipulowana i doszło wtedy do nieświadomej kopulacji.
Pewnej nocy udało mi się wprowadzić w stan LD. W jednej chwili przed oczami użyłem sceny z mojej przeszłości, miałem uczucie duszności i ujżałem pewien świecący punkt, po którym pojawiły się kolejne i zaczęły one się zbliżać i coraz szybciej poruszać. Przypominało to rodzaj wejścia w prędkość WORP z filmu Star Truck. Po chwili ujrzałem obraz korytarza w kształcie litery L. Podszedł do mnie humanoid i wziął mnie zaprowadził mnie do ciemnego pomieszczenia i wziął mnie za rękę, i straciłem świadomość i się ponownie obudziłem. Paweł.
To było moje pierwsze doświadczenie.
Kolejne miało miejsce nie tak dawno w lutym 2021 roku. Leżałem jak zwykle w łużku. na wynajmowanym pokoju w Koszalinie.
Pewnej nocy zostałem po wyjściu z ciała przeniesiony w dawne miejsce gdzie kiedyś mieszkałem do miejscowości Jeżyce gdzie kiedyś mieszkałem. Byłem z tyłu na polanie. Ujżałem kilka NOL-i. Były to pojazdy w kształcie przezroczystych dysków z czerwonym światłem z przodu pojazdu była noc. W pewnej chwili dojżałem NOL przy ziemi. Były w niej 4 świetliste istoty. do których się zbliżyłem.
Byłem w stanie OOBE. Miałem już wcześniejsze doświadczenia w tym stanie. Poruszałem się jako świetlista istota. Zbliżyłem się do obiektu i przenikłem przez przezroczystą powłokę pojazdu. Znalazłem się bardzo blisko tych istot.
W pewnym momencie wyciągnołem dłoń do jednej z nich i zamknołem oczy. Po chwili ta istota podała mi swoją dłoń. Lekko ścisnołem jej dłoń. Poczułem jej 4 palce i się przedstawiłem. Powiedziałem telepatycznie że mam na imię Paweł i że jestem z Ziemi. Po chwili jedna z nich również telepatycznie odpowiedziała do mnie: witaj Paweł. Zostań z nami. Ja odpowiedziałem że mam jeszcze coś do zrobienia na Ziemi i muszę wracać. Wyleciałem jako świetlista istota z pojazdu. I obudziłem się w pokoju w Koszalinie gdzie mieszkałem.
Trzecie doświadczenie miałem w lipcu 2021r.
Tym razem byłem u rodziców w Białogardzie koło Koszalina. Leżąc w łużku rano poczułem obce ciało pod pościelą akurat nie zajżałem wtedy. Było wyraźnie wyczuwalne dłonią ko kilku sekundach po prostu znikło. Miałem wtedy jakiś sen erotyczny wcześniej. Podejżewam że chwilkę wcześniej moja świadomość została jakoś zmanipulowana i doszło wtedy do nieświadomej kopulacji.
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
Re: Moje spotkania z Nieznanym
Kolejna moja przygoda z nieznanym fenomenem miała miejsce 10.10.2022r. Było rano przed ósmą nie jestem w stanie przypomnieć sobie snu jaki miałem, ale moją przygodę pamiętam. Zbudził mnie ciepły oddech czegoś po mojej lewej stronie na policzku. Coś ciągnęło do siebie moją prawą rękę dwa razy. Po tem usłyszałem dobrze mi znany dźwięk wysokiej częstotliwości w uszach i mój wzrok zawsze wtedy przypominał podgląd przez noktowizor. Trudno to wyjaśnić. Te uczucie miałem dosyć często w tym roku.
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
Kolejna moja przygoda miała miejsce wieczorem koło godziny 20. Wracałem wtedy z pracy. Przechodziłem obok przepompowni gazu na osiedlu w Koszalinie. Usłyszałem wtedy jakby pulsowanie laserowe. Dźwięk dochodził z wszystkich stron. Stało tam kilka samochódów. Dźwięk był słyszalny na odcinku 5 metrów kwadratowych po odejściu od przepompowni po prostu dźwięk ustał. Następnego dnia przechodziłem w tym samym miejscu. Ale dźwięku nie było.
- AlbertKowalski
- Doświadczony
W sumie nie widzę nic niezwykłego w Twoich opisach. Coś Ci się śniło, potem doświadczyłeś zapewne paraliżu przysennego, innym razem coś słyszałeś itp. Z tego nic, ale kompletnie nic nie wynika i o niczym nie świadczy. Multum ludzi doświadcza takich rzeczy, ale nie przywiązuje do tego takiej uwagi. Może się mylę.
W sumie standardowe doświadczenia z kosmitami. Niemniej fajnie że się nimi publicznie podzieliłeś. Ja ci wierzę.
Doświadczenia z kosmitami na granicy snów wynikają z tego, że rozwinięte cywilizacje nie operują na poziomie twardej fizycznej gęstości tak jak operują ludzie. Rzeczywistość snu jest mniej gęstą fizycznością.
Doświadczenia z kosmitami na granicy snów wynikają z tego, że rozwinięte cywilizacje nie operują na poziomie twardej fizycznej gęstości tak jak operują ludzie. Rzeczywistość snu jest mniej gęstą fizycznością.
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
Dzisiaj również miałem dziwne zdażenie. Była godzina 7:10 rano. Pamiętam że się przebudziłem i pomyślałem że fajnie by było poddać się zabiegowi obcej cywilizacji. Ta wiadomość została odczytana przez dziwne stworzenie przypominające wielkiego pająka. Oczywiście byłem wtedy świadomy. Nie byłem pod wpływem alkoholu. Coś zaczęło wchodzić pod kołdrą z lewej strony. Wcale się nie broniłem, bo już nie pierwszy raz działy się dziwne rzeczy wokół mnie. Przypominało dużego pająka na końcu jednej z kończyn miał jakby zwijaną w kształcie rurkę w kształcie stożka. Przyłożył mi ją do gardła i po chwili straciłem przytomność. Po chwili się obudziłem. Na budziku była dalej. 7:10 co do minuty. Doświadczyłem być może czynnika "OZ". Nie wiem co te coś mi zrobiło. I dlaczego po utracie świadomości czas jakby stanął w miejscu.
- AlbertKowalski
- Doświadczony
Noo... Ja myślę jednak, że trolujesz. Takie bzdury to już dawno nikt na forum nie pisał.
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Komentarze: 922
Równie dobrze może mieć jakiegoś rodzaju paranoję objawiającą się przypisywaniem jakichś prostych i łatwych do wytłumaczenia rzeczy działaniu istot lub zjawisk paranormalnych.
Nie lubię warszawskich fryzjerów i kwietniowych wilkołaków. Bo nie. I już.
https://www.ivellios.com | https://www.kryptozoologia.pl
https://www.ivellios.com | https://www.kryptozoologia.pl
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
Ja przepraszam za ten ostatni post. Zbyt otwarcie powiedziałem o nie których. Pewne zjawiska trudno racjonalnie wytłumaczyć. Oczywiście w przyszłości nie będę tego typu doświadczeń. Post został zgłoszony do administratora o jego usłunięcie.
pszewczyk82r pisze: ↑2023-04-21, 22:12 Pamiętam że się przebudziłem i pomyślałem że fajnie by było poddać się zabiegowi obcej cywilizacji.
Dlaczego na własne życzenie chcesz być poddawany eksperymentom/badaniom? To nie jest zabawa. To jest ingerencja w ciebie, i nie wiadomo co ci mogą robić. Na twoim miejscu powiedział bym sam w sobie, że nie zgadzam się na żadne ingerencje i badania na mnie.
pszewczyk82r pisze: ↑2023-04-26, 12:46 Ja przepraszam za ten ostatni post. Zbyt otwarcie powiedziałem o nie których. Pewne zjawiska trudno racjonalnie wytłumaczyć. Oczywiście w przyszłości nie będę tego typu doświadczeń. Post został zgłoszony do administratora o jego usłunięcie.
Nie ma za co przepraszać, i nie ma powodu kasować tematu. Dodałeś cegiełkę do internetowej bazy paranormalnych doświadczeń. To jest cenne.
- pszewczyk82r
- Nowicjusz
Chciałbym wrócić do tematu abdukcji. Dzisiaj przed 5 rano też miałem dziwne doświadczenie. Nie chciałbym oceniać, czy to abdukcja, czy oman hipnagogiczny. Jedno jest pewne że to jakieś hybrydowe doświadczenie między snem a żeczywistym spotkaniem z nieznanym. Śniło mi się że byłem z nieznajomymi przy stole i chciałem udowodnić im, że istnieje coś takiego jak podróże astrale. Wiem że miałem wtedy uczucie lewitacji i próbowałem jakby psychicznie pojawić się po drugiej stronie. Może to mój błąd, że dałem psyzwolenie od siebie na abdukcje. Pamiętam że byłem w stanie lewitacji i znalazłem sięjakby w jakieś kawiarni, i jako świetlista istota wyfrunąłem ku zdziwieniu osób, którzy tam byli za okno i wróciłem do tego stołu z nieznanajomymi. I będąc w stanie lewitacji, znalazłem się między gwiazdami i psychicznie wysłałem w formie czerwonego lasera sygnał w kosmos. Po chwili poczułem znane już uczucie ściskającego ciśnienia w głowie i że leżę na stole między humanoidami (szarakami) mieli coś w rodzaju maseczek na twarzy i coś mi robili jakimiś szczypcami hirulgicznymi w jamie ustnej. To było bardzo realne, czułem te szczypce jak w gabinecie stomatologicznym. Oczywiście miałem jakby znieczulenie i nie czułem bulu. Był tam też ekran z obrazem rentgenowskim mojego ciała. To trwało chwilę. Później przebudziłem się przed 5 rano. Zaraz przed sygnałem budzika. Martwi mnie te uczucie ciśnienia w głowie. To przy snach mi się nie zdążą. Pozdrawiam Paweł.
- AlbertKowalski
- Doświadczony
Właśnie opisałeś swój sen. Za bardzo się nim nakręcasz. To tylko sen. Pozdro.
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę
Zaloguj się