Chodzi mi o to czy stosowanie MJ pomaga w rozwijaniu czakr, czy wręcz przeciwnie powoduje ich upośledzenie

Właśnie teoretycznie, ja również tak uważam ale zastanawiam się nad tym, czy to czasem może spowodować zamknięcie się czakry.. Ja pracuję ze swoimi zamkniętymi czakranami z Panią Agnieszką http://dotykprzestrzeni.pl/czakry/ i mam z tym problem. Raczej staram się, aby nic więcej nie stosować.Maestro pisze:Teoretycznie MJ nie powinno przeszkadzać w rozwoju czakr. W końcu używanie używek naturalnych jest znane od zawsze i przez większość rozwiniętych duchowo kultur. Szamani palili swoje zioła żeby zobaczyć duchy przodków, indianie jedli pejotl a chrześcijanie palą kadzidła z mirry żeby wprowadzić się w stan najbardziej odpowiedni dla modlitwy. Są to jednak święte zioła a nie roślina zawierająca w dzisiejszych czasach masę domieszek chemicznych pochodzących od producentów narkotyków a jej wizerunek jest skrzywiony wpływem mediów i wychowania. Jeśli myślisz poważnie o rozwoju czakr, potraktuj to jak zdrowy tryb życia - MJ zaburzy przepływ twojej energi, ale nie w ten pozytywny sposób.
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [MSN bot] i 0 gości