Od jak wielu lat złotko studiujesz ten okultyzm? A może twój okultyzm jest inny niż mój? Przez sen można kontaktować się ze zmarłymi, oni sami też mogą się kontaktować z nami podczas snu. To jest nierozerwalna więź, która właśnie pozwala na komunikowanie się. Jest to w pewnym stopniu podobne do telepatii. Zdaje mi się albo jesteś pochłonięty mroczną stroną, bo piekło i demony to jakieś twoje sympatie. Swoją drogą zastanawiam się, czy miałeś jakiegoś nauczyciela, który powiedział ci to, że tak ślepo w to wierzysz...illuminated pisze:chłopak zadał proste pytanie Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
uczciwa odpowiedz brzmi nie
studiuje okultyzm od wielu lat
i jedyna opcja kontaktu z zaświatami ,to kontakty z demonami ,
które mogą przybierać postać zmarłych ,i nawet mówić ich głosem
ale pod warunkiem że zmarły jest w piekle .
Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
Re: Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
Nie chłopak, tylko koleżanka, to tak na marginesieilluminated pisze:chłopak zadał proste pytanie Czy kontakt ze zmarłymi przez sen jest możliwy?
![Kwaśne oczko ;]](./images/smiles/icon_square2.gif)
Piszesz, że studiujesz okultyzm od wielu lat, czyli?

- Pandemonium
- Administrator
- Słowianka
- Dyskusjoholik
- Komentarze: 2
Masterton Graham,

- Słowianka
- Dyskusjoholik
Masterton Graham,

- Słowianka
- Dyskusjoholik
Masterton Graham,
jesli chodzi natomiast o kontakt z nimi za pomoca oobe lub nde to jest to niemozliwe ale jesli za posrednictwem nde nauczysz się przemieszczac miedzy wymiarami (np. astral,eden,aden i pare innych) to jest mozliwosc udania się do wymiaru zmarlych ale nie dowiesz się odnich niczego bo sa to szare postacie bez glosu dlatego wszelkie media przyzywaja dusze do naszego wymiaru a nie proboja się kontaktowac z nimi tam
sprawdz sam
http://www.youtube.com/watch?v=LiI__IE9SZI
ocen co slyszales napisz komenta to cie nic nie kosztuje
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Komentarze: 922
Nie zgodzę się z tym. Liczne relacje, pochodzące choćby od osób biorących udział w kursach organizowanych przez Bruce 'a Moena, potwierdzają, że z "tamtą stroną" jak najbardziej da się nawiązać kontakt. Co więcej, nie potrzeba do tego nawet OOBE ani NDE - wystarczy nauczyć się odbywać podróże mentalne.jesli chodzi natomiast o kontakt z nimi za pomoca oobe lub nde to jest to niemozliwe
Polecam posłuchać sobie wywiadu z Brucem Moenem i Pawłem Byczukiem: https://www.paranormalium.pl/1548,sluchaj
A tutaj opis mojej "podróży mentalnej", podczas której "odzyskałem" pewną przedwcześnie zmarłą blogerkę modową: https://www.paranormalium.pl/panna-x-i- ... ,blog.html (nie brałem udziału w kursach Moena, w sumie to "odzyskanie" tej dziewczyny wykonałem trochę po omacku

Może kiedyś opiszę też podobną historię z przyjaciółką, która po takim "odzyskaniu" dosłownie zasypała mnie informacjami na swój temat - rzeczy, o których nie miałem pojęcia (typu ile miała zwierząt, jakie, jak wyglądały, miasto w którym odbywały się zloty fanów jej ulubionego anime... na to ostatnie "naprowadziła" mnie, podając nazwę ulicy, która występuje tylko w tym mieście), włącznie z okolicznościami śmierci. Wszystko sprawdziło się w co najmniej 90-95%.
https://www.ivellios.com | https://www.kryptozoologia.pl
- Słowianka
- Dyskusjoholik
Masterton Graham,
- Ivellios
- Administrator
- Imię i nazwisko: Marek Sęk
- Komentarze: 922

Coś w tym chyba jest, bo sam tak czasami mam, że dowiedziawszy się o śmierci kogoś w młodym wieku (np. blogerka modowa, owa "Panna X" z wpisu - zmarła nagle w wieku 27 lat, rzeczona przyjaciółka mając 18 lat dostała najprawdopodobniej zawału serca, później "odzyskałem" jeszcze parę innych osób, między innymi 15-letnią Polkę - jedną z ofiar ataku terrorystycznego w Nicei) otrzymuję jakby "wiadomość do głowy", że tej konkretnej osobie trzeba pomóc, bo ma jakiś problem i nie dotarła na koniec słynnego tunelu ze światełkiem...
https://www.ivellios.com | https://www.kryptozoologia.pl
- Słowianka
- Dyskusjoholik
Tak, nie trzeba być magiem. Magia to jedynie jedna z możliwych dróg. Oczywiście, mag, ze względu na specyfikę swojej dziedziny, może zrobić więcej i lepiej. To tak jak z lekarzem chirurgiem. Każdy może popatrzeć w otwartego człowieka. Może nawet zobaczyć, że coś jest nie tak. Ale tylko chirurg będzie wiedział co z tym zrobić.
Masterton Graham,
- ZdzisławZdzisławski
- Tropiciel
- Komentarze: 7
Takich bzdetów jak wypisujecie o jakiś magach i innych sprawach to włos się na głowie jeży... Przestańcie oglądać Władcę pierścieni.
Większość z Was to co pisze chciałoby w ogóle, ma marzenia aby przeżyć a wiedza wyssana z palca lub z kursu Pani Krystyny pt. Uleczanie Psychotronowe poziom 3 kurs 3 dniowy.
Sen a dokładnie stan Theta umożliwia pewien kontakt na pewnym poziomie.
Sny są przepowiadające ale w dużej mierze to papka skołatanego mózgu który przeplata wiele zdarzeń.
Nieliczni potrafią wyłapać potrzebne informacje , lub przypadkowo po wydarzeniu które się wydarzyło w życiu codziennym przypominają sobie dany sen.
Czyli po fakcie, ale chcący potrafią z czasem nauczyć się snu przepowiadającego.
Nie ma technik i kursów. Kartka i długopis oraz dobra pamięć.
Po każdym śnie który wzbudził w nas emocje zapisać należy szczegóły snu a później obserwować codzienne życie. i tyle.
Ludzie którzy nie potrafią łączyć faktów w życiu codziennym i tak nie nauczą się kojarzenia snów.
Istota we śnie? Oczywiscie. Zdarzają się takie sytuacje w większosci własnie podczas głębokiego snu. Zazwyczaj istoty generują sen w którym potrzebna im energia zostanie przez śniacego wygenerowana. Może ona posłużyć np. do przejścia .
W wiekszosci takie sny są przeplatane historią która wzbudza nas emocje dotyczy to głównie rodziny, bliskich.
Wtedy śniący oddaje realne emocje podczas snu w tym jak zwał tak zwał energię. Jest ona na poziomie subtelnym ale wystarczającym do potrzeb istoty.
Są sny w których bliscy którzy umarli ostrzegają przed czymś zazwyczaj takiemu snu towarzyszy bardzo szybki przekaz informacji z natychmiastowym przebudzeniem aby dana informacja została zapamiętana..
- AlbertKowalski
- Doświadczony
Załóż konto lub zaloguj się, aby dołączyć do dyskusji
Aby wysłać odpowiedź, musisz być zarejestrowanym użytkownikiem
Załóż konto
Nie masz konta? Zarejestruj się, aby dołączyć do naszej społeczności
Członkowie forum mogą zakładać tematy i śledzić odpowiedzi
Jest to bezpłatne i zajmuje tylko minutę
Zaloguj się