znak bestii - Apokalipsa św. Jana, - chip RFID ?
Re: znak bestii - Apokalipsa św. Jana, - chip RFID ?
bujdy jak nic.
Im bardziej dana cywilizacja zrozumie, że jej obraz świata jest fikcją tym wyższy jest jej poziom nauki. Albert Einstein
To, że są osoby które chciały by nas zaczipować jest raczej wiadome, ale jak jest to powiązane z Apokalipsą św. Jana tego nie wiem. Aczkolwiek fragment ten ładnie to obrazuje 

Trzeba brać poprawkę na to, że Apokalipsa jest alegorią i może być rozmaicie interpretowana. Być może czipy będą miały jakiś związek z obecnymi badaniami nad kontrolowanym układem nerwowym szczurów, trudno powiedzieć, wtedy faktycznie będzie się wpisywać w treść księgi.
zgodze się z teoria znaku diabla z apokalipsy gdy beda wszczepiac czipy z kontrolerem fal krotkofalowych i naszego mozgu ;p
w innym wypadku bujdy
w innym wypadku bujdy
moje imie 40 i 4 chcesz wiedziec dlaczego ??
sprawdz sam
http://www.youtube.com/watch?v=LiI__IE9SZI
ocen co slyszales napisz komenta to cie nic nie kosztuje
sprawdz sam
http://www.youtube.com/watch?v=LiI__IE9SZI
ocen co slyszales napisz komenta to cie nic nie kosztuje
Chipy moim zdaniem to zwykła bajka. Coś o tym słyszałem. Gdyby to miała być bestia to w razie odmowy wszczepienia człowiek musiałby być zabity zamordowany). To byłoby wbrew demokracji, wolności obywatelskiej i w ogóle wbrew wolności człowieka.
Moim zdaniem bestia jest zawsze czymś co jest wrogie wierze chrześcijańskiej a tłumaczone to jest często w ten sposób że Chrześcijaństwo jest np. przestarzałe i staroświeckie a nowa doktryna lub ideologia jest już prawidłowa i nowoczesna. Tak często rozpoczyna się wojna z Kościołem. Tak było np. z Gender.
Moim zdaniem bestia jest zawsze czymś co jest wrogie wierze chrześcijańskiej a tłumaczone to jest często w ten sposób że Chrześcijaństwo jest np. przestarzałe i staroświeckie a nowa doktryna lub ideologia jest już prawidłowa i nowoczesna. Tak często rozpoczyna się wojna z Kościołem. Tak było np. z Gender.
-