Mieszkam na podkarpaciu gdzie znajduje się wioska ktora ja nazwalam : ,, wioska samobojcow . ;;
Dlaczego tak pisze?? bo wczoraj o godzinie 15 powiesil się syn mojej kuzynki , 2023 powiesil się tez jej maz . Dowiedzalam się ze od czasu gdy on czyli maz kuzynki się powiesil to 6 osob wtargnelo się na swoje zycie.
Zastanawiam się czy nie jest przekleta wioska , slyszalam o takich miejsciach ktore przyciagaja osob do wtargniecia się na wlasne zycie .
W tej wiosce popelnili z mojej rodziny samobojstwo .
czy wy tez tak mieliscie lub slyszeliscie ??
wioska samobojcow
-
Calineczka45
- Nowa Krew

-
Ivellios
- Administrator

Re: wioska samobojcow
Możesz coś więcej o tej wiosce powiedzieć? Nazwa? Cokolwiek?
-
Calineczka45
- Nowa Krew

Jaszczurowa - wieś położona w województwie podkarpackie, w powiecie strzyżowski, w gminie Wiśniowa.
Wies niby taka jak inne ale nie tylko ja ale już inni dostrzegają że coś jest nie tak z tym miejscem . Wiem że ludzie mogą mieć słabość psychiczną ale ta częstotliwość i wybierają powieszenie ?? . Moja Ciocia dzisiaj mówiła że od męża kuzynki co się powiesil od 2023 roku to 6 osób nie spokrewnionych aż do wczorajszego dnia syna kuzynki , . Wydaje mi się że Z tym miejscem jest nie tak .
Może jakaś czakra albo coś tam jest . nie ma opisanego bo sprawdzałam że są inne opisane wioski to invellios sama zaczęłam ją tak nazywać . Proszę napisz czy to normalne jest masowe w czasie ??
Wies niby taka jak inne ale nie tylko ja ale już inni dostrzegają że coś jest nie tak z tym miejscem . Wiem że ludzie mogą mieć słabość psychiczną ale ta częstotliwość i wybierają powieszenie ?? . Moja Ciocia dzisiaj mówiła że od męża kuzynki co się powiesil od 2023 roku to 6 osób nie spokrewnionych aż do wczorajszego dnia syna kuzynki , . Wydaje mi się że Z tym miejscem jest nie tak .
Może jakaś czakra albo coś tam jest . nie ma opisanego bo sprawdzałam że są inne opisane wioski to invellios sama zaczęłam ją tak nazywać . Proszę napisz czy to normalne jest masowe w czasie ??
-
Calineczka45
- Nowa Krew

A jeszcze ważny szczegół jest taki że mąż mojej kuzynki przed powieszeniem się po świętach Bożego Narodzenia 2023 był wcześniej na pogrzebie że swojej rodziny też samobójcy przez powieszenie . To mnie nurtuje schemat samobójcy i że jakby coś złego przechodziło na innych.