Orby i EVP

Wszelkie tematy związane z życiem po śmierci, duchami, przeżyciami z pogranicza śmierci, itd. Co się dzieje z nami po śmierci? Przechodzimy w inną rzeczywistość? Wchodzimy do innego ciała? Czy może tylko umieramy i przestajemy istnieć?
glorialapis
Nowa Krew
Nowa Krew

Orby i EVP

Post autor: glorialapis »

Hej. Długo szukałam bezpiecznego miejsca gdzie znajdę osoby, które jak ja mają doświadczenie w temacie orbów i EVP. Mam nadzieję, że to forum to właśnie takie miejsce :)

Wykonałam tysiące zdjęć orbów, nagrałam setki filmów, mam kilkadziesiąt nagrań EVP. Sama byłam niedowiarkiem stąd robiłam różne próby, w różnych miejscach, w różnych warunkach, z użyciem różnych urządzeń. Orby to nie kurz. Może być pokój pełen wzniesionego kurzu i nie będzie na zdjęciu żadnego orba. Może być pokój w którym powietrze jest w bezruchu a orbów jest tyle, że nie da się ich zliczyć. Orby na filmikach mogą być szybkie jak błyskawica lub wolno krążyć wykonując świadomy lot. Mogą być typową kulą a mogą być smugą z powodu szybkości jaką obrały. Mogą też wyglądać jak serce, jak strzała. Mają rożne kolory, mogą być też tęczowe. Ich wnętrze w powiększeniu ma głęboką strukturę. Może też pojawić się orb, który coś powie. Gdzieś tu na forum ktoś napisał, że nie robi się zdjęć orbów z fleszem bo wtedy to kurz a nie orb... Po tylu wykonanych zdjęciach wiem, że robi się z fleszem. Najlepiej w całkowitej ciemności. Najlepiej na ciemnym tle. Wtedy wychodzą najbardziej wyraźne. Mogłabym o orbach pisać i pisać ale sprawy swoich przekonań czym są zostawię dla siebie.
Jeśli chodzi o EVP to także było wiele prób. Wiele analiz. Może być tak, że przez miesiąc nikt się nie odezwie mimo wielu prób. A potem na jednym nagraniu kilka głosów. Nie są to słowa bez znaczenia. Często to odpowiedzi na nasze pytania. Chociaż często z opóźnieniem.

Dodam filmik z najważniejszym dla mnie orbem. Który się odzywa. Nikt inny tego słowa wtedy nie powiedział. Ma to typowe cechy EVP. Metaliczny głos, jedno słowo.

Nikt mi wierzyć nie musi ale może są tu osoby, które zajmują się tym co ja i mogą się podzielić własnymi doświadczeniami, które pozwolą mi bardziej efektywnie nagrywać i robić zdjęcia. Marzy mi się EVP w postaci rozmowy, odpowiedzi na moje pytania w czasie rzeczywistym. Może komuś się to udało.

Naprodukowałam się a filmik jest za duży żeby go tutaj przesłać więc na szybko wstawiłam go tu :

Nie jest on w żaden sposób modyfikowany. Dla szczerze zainteresowanych mogę go przesłać np na maila żeby można sobie było go spowolnić.

Wróć do „Życie po śmierci”