autor: Spooky Fox » 2013-08-21, 19:02
Według własnego doświadczenia wiem, że na przykład w kuchni to różnica jest ogromna. Podejrzewam, że w rytuałach również. Imbir z torebki, chociażby nie wiadomo z jak dobrej firmy, jest kilkukrotnie przetwarzany nie mówiąc nawet o drodze, jaką musi przebyć.
W każdym razie - świeży korzeń raczej zawsze będzie lepszy. Jeśli potrzebujesz sproszkowanego, to raczej nie ma dużo trudności, aby samemu takiego zrobić. Wiesz przynajmniej, że to ty sam zrobiłeś i żadnych 'dodatków' mieć w tym nie będziesz.
Według własnego doświadczenia wiem, że na przykład w kuchni to różnica jest ogromna. Podejrzewam, że w rytuałach również. Imbir z torebki, chociażby nie wiadomo z jak dobrej firmy, jest kilkukrotnie przetwarzany nie mówiąc nawet o drodze, jaką musi przebyć.
W każdym razie - świeży korzeń raczej zawsze będzie lepszy. Jeśli potrzebujesz sproszkowanego, to raczej nie ma dużo trudności, aby samemu takiego zrobić. Wiesz przynajmniej, że to ty sam zrobiłeś i żadnych 'dodatków' mieć w tym nie będziesz.