Archiwum mChat

• txfśr sie 24, 2022 10:06 am
    Dalej mamy chamstwo modkow. Władza zmienia. Ataki hakerskie zbanowanych na forum w celu dokonania zniszczeń i wykradania i sprzedaży danych. Dy
  • txfśr sie 24, 2022 10:09 am
    Bany za to, że ktoś nie pisze nowych tematów na forum
  • txfśr sie 24, 2022 10:09 am
    Długo by pisać
  • txfśr sie 24, 2022 2:58 pm
    Kiedyś włączyłam radio para i była rozmowa o zofiowce. Wiecie może ktory to był odcinek?
  • Tomek kimatyka 369czw sie 25, 2022 2:39 am
    Witam tylko prawda jest ciekawa, wibracja = materia dopóki to co jest nad nami nie zaczniemy traktować jak jeden wielki wspólny organizm .Nie będziemy się w stanie rozwijać.to tylko zależy od nas ludzi którzy tworzą również jeden wielki wspólny organizm który żyje na ziemi która również jest jednym wielkim organizmem tylko razem jesteśmy w stanie ewoluować i odkrywać to co nieodkryte 😁
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 1:37 pm
    txf pisze: 2022-08-24, 14:58 Kiedyś włączyłam radio para i była rozmowa o zofiowce. Wiecie może ktory to był odcinek?
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 1:37 pm
    Coś mi świta, że to mógł być któryś z wywiadów z Marcinem Drewsem
  • txfczw sie 25, 2022 3:08 pm
    Dzięki. Chyba znalazłam kiedyś rozmowe z nim w bibliotekarium ale to jeszcze nie to było chyba. Pamiętam że w tym co ja sluchalam była jakaś kobieta chyba Ada i dyskutkowali o tym dlaczego to takie dziwne miejsce.
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 3:53 pm
    Drews nie był nigdy gościem Bibliotekarium. Ada to chyba Ada Edelman, ale to też nie Bibliotekarium, tylko "Debaty (nie)kontrolowane: Z wizytą w Biurze Duchów"
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 3:54 pm
    Z Dolnego Śląska to w Bibliotekarium gościem był Damian Trela
  • txfczw sie 25, 2022 3:55 pm
    Dzięki. Chyba znalazłam kiedyś rozmowe z nim w bibliotekarium ale to jeszcze nie to było chyba. Pamiętam że w tym co ja sluchalam była jakaś kobieta chyba Ada i dyskutkowali o tym dlaczego to takie dziwne miejsce.
  • txfczw sie 25, 2022 3:56 pm
    Coś mi się wykrzaczylo sory. Kiedyś prxejzalam debaty niekontrolowane j tego nie znalazłam. Poszukam jeszcze raz. Tzn nie wiem cY to była ada edelman tak mi się wydaje. Bo to chyba jedena kobieta u was
  • txfczw sie 25, 2022 3:56 pm
    jeszcze ten kolor mi się zmienil no. Nie
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 4:00 pm
    rozmiar czcionki też da się zwiększyć :D
  • txfczw sie 25, 2022 4:05 pm
    Ja kiedyś wizyty w biurze duchów przesłuchałam i większość niekontrolowanych więc raczej to nie to. Tylko była wzmianka zofiowce jak rozmawiali jak byla rozmowa ze stonawskim bodajzei
  • txfczw sie 25, 2022 4:06 pm
    To było o nawiedzonych miejscach
  • txfczw sie 25, 2022 4:06 pm
    Ale tam też nie znalazłam tego co kiedyś słyszałam w apce. Ale dobra posłucham jeszcze raz.
  • txfczw sie 25, 2022 4:22 pm
    No wiesz często jest tak że wydaje nam się ze słuchaliśmy przez chwilę czegoś fenomenalnego co odmieni nasze życie i świat osnuwamy to legenda a pozneij okazuje się że było to coś in ego tylko czas trochę wzbogacił nasze wspomnienia :lol: może być tak w tym przypadku. W każdy razie to stonawski raczej bo ten drugi to z zachodu polski a stonawski właśnie z Otwocka z centrum
  • Ivelliosczw sie 25, 2022 11:49 pm
    Teoretycznie po przełączeniu serwisu na PHP 8.1 wszystko już działa jak powinno, jednak w dalszym ciągu poluję na błędy. Będę wdzięczny za zgłoszenie jeśli coś nie działa jak powinno. Właśnie przed momentem upolowałem i wyeliminowałem błąd uniemożliwiający wyświetlenie się strumieni w odtwarzaczu strumieni.
  • txfndz sie 28, 2022 9:59 pm
    Pamietacie te czasy poczatki internetu kiedy na czatach nie mzonabylo dojzec kolejnych wpisow bo tyle ich bylo i tylko obraz latal jak szalony az oczy bolaly?
  • Ivelliosndz sie 28, 2022 10:01 pm
    Tja... a dzisiaj czaty na stronach internetowych nie-socialach świecą pustkami
  • txfndz sie 28, 2022 10:03 pm
    Teraz wszyscy z kolei opuszczaja yt na rzecz tiktoka. Fb na Ig. Ciekawe co bedzie dalej.
  • Ivelliosndz sie 28, 2022 10:07 pm
    A fejs i isramgram zmieniają się w kolejne klony tiktoka. :) Na isramgramie 30% postów to pseudośmieszne wideo od jakichś randomów spoza listy obserwowanych, a fejs zapowiedział, że już niedługo dotychczasowa zawartość strony głównej zostanie zastąpiona niekończącym się wodospadem "rozrywkowych" treści wideo od ludzi spoza listy znajomych.
  • txfndz sie 28, 2022 10:08 pm
    Haha no na yt tez tak jest ze wszedzie sa te krotkie filmiki z tt.
  • Ivelliosndz sie 28, 2022 10:08 pm
    A i jeszcze na YouTube coraz więcej twórców przestawia się na tworzenie wyłącznie "shorts"
Legenda – kolory grup: Administratorzy, Moderatorzy globalni, Redaktorzy